Τάκης Καραγκιοζόπουλος: «Ζητώ την στήριξη σας στις 8 Οκτωβρίου για τη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πάμε μπροστά με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή!»

Τάκης Καραγκιοζόπουλος: «Ζητώ την στήριξη σας στις 8 Οκτωβρίου για τη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πάμε μπροστά με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή!»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος που έχει προσφέρει στην ΑΕΚ και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής, ζητά τώρα την στήριξη όλων στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργασία Δημοτών» στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα και βρίσκεται δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Λύσσανδρο Γεωργαμλή.

Δύο παιδιά της ΑΕΚ, δύο άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα μέγιστα από κάθε πόστο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους τίμησε συμπεριλαμβάνοντας τους στην παρέλαση των 23 Legends του συλλόγου στα εγκαίνια του γηπέδου πριν 1 χρόνο.

Ο Καραγκιοζόπουλος που έχει προσφέρει στην ΑΕΚ και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής, ζητά τώρα την στήριξη όλων στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα για να πάει η πόλη μπροστά και να υπάρχει αρμονική συνύπαρξη με την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του:

Φίλες και φίλοι μου, στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την στήριξη σας για να πάμε όλοι μαζί τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα ένα βήμα μπροστά.

Να πάμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά, να διορθώσουμε αρκετά, να φτιάξουμε πράγματα από την αρχή για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Και αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι θα γίνει με Δήμαρχο τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή. Έναν άνθρωπο ακέραιο, που αγαπά, ζει και εργάζεται στην περιοχή για δεκαετίες και προσφέρει από τα κοινά εδώ και 25 χρόνια. Τον ξέρω πολύ καλά, τον έχω ζήσει και τον εμπιστεύομαι ότι θα δώσει στην περιοχή όλα όσα της λείπουν εδώ και χρόνια.

Όπως έκανε όλα όσα έπρεπε για να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της, να πάρει ζωή η περιοχή ξανά και τώρα πρώτος στόχος του είναι η αρμονική συνύπαρξη όλων.

Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά, όλοι μαζί! Για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα!

Τάκης Καραγκιοζόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργασία Δημοτών»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X