Ιβάνοβιτς: «Δεν γνωρίζουμε πότε θα γυρίσει ο Μπιέλιτσα»

Ιβάνοβιτς: «Δεν γνωρίζουμε πότε θα γυρίσει ο Μπιέλιτσα»
Photo Credits: INTIME

Άγνοια για το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Μπιέλιτσα στην αγωνιστική δράση εξέφρασε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μία ακόμα φορά ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κάνει τα πράγματα… χειρότερα, δηλώνοντας πως δεν έχει ιδέα για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επέστρεψε φέτος στον Ερυθρό Αστέρα και φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα έπειτα από τη διετία 2008-10 όμως δεν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ των Σέρβων για τη EuroLeague λόγω του νέου τραυματισμού του.

Σύμφωνα, μάλιστα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν τις προηγούμενες ημέρες, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και ενδέχεται να μείνει αρκετό καιρό μακριά από τα παρκέ.

Τα… νερά θόλωσαν ακόμα περισσότερο όταν, μετά την νίκη της ομάδας κόντρα στην Ιγκογκέα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε για την κατάσταση του παίκτη και εκείνος απάντησε πως «Καλύτερα να σας μιλήσει το ιατρικό τιμ για το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω πότε θα γυρίσει».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X