Άρης: Κανονικά με Κηφισιά ο Μπράμπετς, εκτός ο Εμβοντό και Τζούρασεκ

Άρης: Κανονικά με Κηφισιά ο Μπράμπετς, εκτός ο Εμβοντό και Τζούρασεκ
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή την Κηφισιά (17:30) με τον Άκη Μάντζιο να έχει κανονικά στην αποστολή τον Μπράμπετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή την Κηφισιά (17:30) με τον Άκη Μάντζιο να έχει κανονικά στην αποστολή τον Μπράμπετς, ενώ εκτός έμειναν οι Εμβοντό και Τζούρασεκ.

Μετά την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, ο Άρης φιλοξενεί την Κυριακή την Κηφισιά, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Σήμερα Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κιτρίνων», με τον Άκη Μάντζιο στην συνέχεια να γνωστοποιεί την αποστολή. Μέσα θα είναι κανονικά ο Μπράμπετς, ενώ εκτός έμειναν οι Εμβοντό και Τζούρασεκ.

Αναλυτικά ο Άρης αναφέρει για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή της ομάδας: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (01/10), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Saverio (τραυματίες), Jean Jules Mvondo (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο), Đurasek (ανέτοιμος), Fattore, Δεληζήσης».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X