Τι περίεργο... πράγμα: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τι περίεργο... πράγμα: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Πολλές οι απουσίες του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές οι απουσίες του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Ηπειρώτες θα φιλοξενήσουν τους Πειραιώτες χωρίς τους Εραμούσπε, Καραχάλιο, Τζίνο, Ριένστρα και Κύρκο, ενώ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Γκάρο και Έφορντ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κυριακή (20:30) τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες», με τον Θανάση Στάικο να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Εραμούσπε, Τζίνο και Καραχάλιος, αλλά και οι τραυματίες, Κύρκος και Ριένστρα.

Στον αντίποδα συμπεριλήφθηκαν κανονικά ο Γκάρο που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολος και ο Έφορντ που λόγω αδιαθεσίας δεν είχε παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αποτελούν οι: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Πανάγου, Κιάκος, Τσαούσης, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Λιάσος, Λώλης, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Έφορντ και Κόντε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X