Μελέτης Ηλίας: Του έκαναν δώρο φανέλα της ΑΕΚ με το όνομά του και... τρελάθηκε! (VIDEO)

Μελέτης Ηλίας: Του έκαναν δώρο φανέλα της ΑΕΚ με το όνομά του και... τρελάθηκε! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το δώρο που άφησε άναυδο τον ηθοποιό ήταν μια φανέλα της ΑΕΚ με το όνομά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μελέτης Ηλίας είναι αφοσιωμένος υποστηρικτής της ΑΕΚ. Το πάθος του για την ομάδα είναι γνωστό στους φιλάθλους και συχνά εκφράζει τα συναισθήματα και τις απόψεις του για τις εμφανίσεις του συλλόγου.

H Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της έχουν την παράδοση να δίνουν συμβολικά δώρα στους καλεσμένους τους μετά τις συνεντεύξεις τους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Σήμερα (30/9), στην εκπομπή προσκλήθηκε ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, γνωστός για το πάθος του για την ΑΕΚ.

Το δώρο που άφησε άναυδο τον ηθοποιό ήταν μια φανέλα της ΑΕΚ με το όνομά του.


Κρατώντας τη φανέλα, ο ηθοποιός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του. Ήταν μια συγκινητική στιγμή που ανέδειξε το βαθύ δέσιμο που έχει με την ΑΕΚ.

Ο Μελέτης Ηλίας είναι αφοσιωμένος υποστηρικτής της ΑΕΚ. Το πάθος του για την ομάδα είναι γνωστό στους φιλάθλους και συχνά εκφράζει τα συναισθήματα και τις απόψεις του για τις εμφανίσεις του συλλόγου. Καθώς ο ηθοποιός κρατούσε περήφανα τη φανέλα, ήταν φανερό ότι αυτό το απροσδόκητο δώρο σήμαινε πολλά γι’ αυτόν.

«Μπορώ να πάω να παίξω και σε ένα παιχνίδι; Τώρα με τον Άγιαξ» ανταποκρίθηκε ο ηθοποιός με το που είδε το δώρο. «Είναι η μεγάλη μου αγάπη, πέρα από τα παιδιά και τη γυναίκα μου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X