«Το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ είχε μία πολύ μεγάλη πρόταση, αλλά δεν θέλαμε να τον δώσουμε»

«Το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ είχε μία πολύ μεγάλη πρόταση, αλλά δεν θέλαμε να τον δώσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι η Φενέρμπαχτσε έριξε μία δυνατή… πόρτα σε ενδιαφερόμενο για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, προχώρησε ο Ντερία Γιανιέρ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας ανέφερε ότι ο διεθνής γκαρντ δέχτηκε μία πολύ δελεαστική πρόταση, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας, ωστόσο η Φενέρ δεν ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί τη λύση του συμβολαίου του.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε μία πρόταση με πολλά περισσότερα χρήματα απ’ όσα παίρνει σε εμάς. Όταν κάνεις πρόταση σε παίκτη που έχει συμβόλαιο, θα πρέπει να μιλήσεις με την ομάδα του πρώτα. Έγινε μία κρούση, αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε», είπε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε στο «mackolik.com» και πρόσθεσε:

«Από την άλλη, υπήρξαν άλλες προσεγγίσεις που δεν έγιναν σε εμάς, αλλά μέσω παικτών, του Τύπου και των μάνατζερς. Αυτό το τονίσαμε μέσω ενημέρωσης σε κάποια Μέσα, καθώς το συγκεκριμένο είναι κατά των κανονισμών».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X