Ισπανία: Bαθμό, με 10 παίκτες από το 23΄, πήρε η Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη

Ισπανία: Bαθμό, με 10 παίκτες από το 23΄, πήρε η Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη
Photo Credits: INTIME

«Όρθια» έμεινε η Βιγιαρεάλ στο «Αλφόνσο Πέρεθ» της Μαδρίτης απέναντι στην Χετάφε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Όρθια» έμεινε η Βιγιαρεάλ στο «Αλφόνσο Πέρεθ» της Μαδρίτης απέναντι στην Χετάφε, στο δεύτερο χρονικά ματς της 8ης αγωνιστικής της LaLiga.

Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 23ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπαένα, η ομάδα του Πατσέτα έφυγε με το βαθμό από την ισπανική πρωτεύουσα (0-0) και ταυτόχρονα διατήρησε το αήττητο απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο για 10ο συνεχόμενο ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Για τους γηπεδούχους ήταν η δεύτερη ισοπαλία εντός έδρας με 0-0, όπως ακτιβώς συνέβη και στην πρεμιέρα με την Μπαρτσελόνα και δεύτερη σερί μετά το εκτός έδρας 2-2 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Και στην χώρα των Βάσκων η Χετάφε είχε ξανά το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83΄, ωστόσο, σήμερα δεν βρήκε το γκολ, που στην προκειμένη περίπτωση θα της χάριζε το «τρίποντο».

Στο 5ο του παιχνίδι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ (σε πρωτάθλημα και Ευρώπη), ο Πατσέτα είδε το «κίτρινο υποβρύχιο» ν΄ αποσπά τη δεύτερη ισοπαλία, έχοντας μόλις μία νίκη (εντός με Αλμερία, 2-1) και δύο ήττες, η μία εκ των οποίων από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Πατσέτα: Γιόργκενσεν, Πεντράθα (46΄ Μορένο), Γκάμπια, Αλμπιόλ, Φόιτ (72΄ Τέρατς), Μπαένα, Κάπουε, Παρέχο, Πίνο (83΄ Μαντί), Σόρλοτ (61΄ Μπρέρετον Ντίας), Μοράλες (46΄ Κίκο)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X