Ο Μπακασέτας αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της Τραμπζονσπόρ

Ο Μπακασέτας αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της Τραμπζονσπόρ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Τράμπζονσπορ για επέκταση της συνεργασίας τους για τη χρόνια, όπως αναφέρουν στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας τα έχει πάει εξαιρετικά στην Τράμπζονσπορ στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα και γι’ αυτό το λόγο η ομάδα της Τραπεζουντας επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Η τουρκική ιστοσελίδα «fotomac» αναφέρει ότι οι Τούρκοι του προσέφεραν νέο συμβόλαιο με τριετή διάρκεια και ετήσιες αποδοχές ύψους 1.75 εκατομμυρίου ευρώ, ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής απάντησε αρνητικά. Η Τράμπζονσπορ θα καθίσει ξανά στο τραπέζι μαζί του για να διαπραγματευτούν, ωστόσο δεν προτίθεται να ανέβει στο οικονομικό σκέλος.

Διαφορετικά, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, θα ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του. Ο Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, επομένως από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να συζητήσει με ομάδα της αρεσκείας του για το επόμενο καλοκαίρι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X