Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (30/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (30/9)

Το ματς του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Λίβερπουλ είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άστον Βίλα – Μπράιτον 14.30

Η Βίλα παίζοντας με αλλαγές αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ χάνοντας με 1-2 εντός από την Έβερτον. Παίζει Κόνφερενς μέσα στην εβδομάδα με τη Ζρίνσκι. Το κοντέρ στα ματς με την Μπράιτον γράφει 17-9-5. Εκτός Λιγκ Καπ η Μπράιτον που έχασε από την Τσέλσι με 1-0 στο Λονδίνο. Ήταν καλή, είχε φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει. Μεσοβδόμαδα παίζει με τη Μαρσέιγ στο Γιουρόπα Λιγκ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Περίεργο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που λειτουργούν καλά επιθετικά, αλλά πίσω έχουν θέματα. Κοιτάμε προς το G/G.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 17.00

Χωρίς να εντυπωσιάσει, νίκησε με 2-0 τη Στόουκ και συνεχίζει στο Λιγκ Καπ η Μπόρνμουθ. Στην επόμενη φάση θα υποδεχτεί την Λίβερπουλ και σίγουρα θα έχει δυσκολότερο έργο για να βρεθεί στον επόμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα τη νίκη και στα έξι πρώτα παιχνίδια της. Από την άλλη, η Άρσεναλ παίζοντας με αλλαγές προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ επί της Μπρέντφορντ. Στον επόμενο γύρο απέναντι της θα βρει την Γουέστ Χαμ εκτός έδρας και συνεχίζει με δύσκολο πρόγραμμα στη διοργάνωση αυτή. Προέρχεται από το 2-2 στο ντέρμπι με την Τότεναμ και μέσα στην εβδομάδα έχει Τσάμπιονς Λιγκ.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X