Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (30/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (30/9)

Το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Λειψία και την Μπάγερν ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα στο κουπόνι του στοιχήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάιντενχαϊμ – Ουνιόν 16.30

Η επιθετική λειτουργία της Χάιντενχαϊμ τα πηγαίνει πολύ καλά, όμως η αμυντική λειτουργία είναι προβληματική, με αποτέλεσμα να δέχεται πολλά γκολ. Προέρχεται από το βαρύ 4-1 από τη Λεβερκούζεν. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Ουνιόν. Την περασμένη εβδομάδα φιλοξένησε την φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ και βρέθηκε στο πρώτο μέρος πίσω στο σκορ με 0-2.  Στο δεύτερο μέρος η Ουνιόν άσκησε μεγάλη πίεση, αλλά έμεινε στο μηδέν με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 3η συνεχόμενη ήττα στην Bundesliga.
Προγνωστικό στοιχήματος: Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων δεν γίνεται να μην πάμε με το G/G στο ματς αυτό. Πληρώνει σε ικανοποιητική απόδοση.

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ 16.30

Δεν τα κατάφερε στο Ντόρτμουντ η Βόλφσμπουργκ γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ελέγξει το ματς. Η Άιντραχτ προέρχεται από το 0-0 με τη Φράιμπουργκ. Καλή στο α’ μέρος, το ίδιο στιλ και το β’, αλλά χωρίς γκολ. Την ερχόμενη Πέμπτη θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει για το Europa Conference League τον ΠΑΟΚ.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X