Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (30/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (30/9)

Δύσκολη έξοδο για την Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Χιρόνα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Ισπανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χετάφε  – Βιγιαρεάλ      15:00

Στη μέση της βαθμολογίας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και οι δυο ομάδες. Δεν πείθουν για τίποτα. Η Χετάφε βρίσκει δίχτυα και πήρε ισοπαλία με 2-2 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Η Βιγιαρεάλ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις χάνοντας εντός έδρας με 1-2 από την Χιρόνα. Έχει νικήσει μόλις σε δύο αγώνες της φέτος. Πέρυσι το ματς έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Βιγιαρεάλ είναι σε τραγική κατάσταση. Πάμε κόντρα και την στηρίζουμε για τη νίκη στη Μαδρίτη. Με ρίσκο.

Βαγιεκάνο  – Μαγιόρκα  17:15

Δυο σερί ισοπαλίες για τη Βαγιεκάνο που ανέκαμψε μετά το 0-7 από την Ατλέτικο. Πήρε 0-0 από την Κάντιθ και ανέβηκε στην 7η θέση με 11 βαθμούς. Καλή ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδι παρά το μικρό της ρόστερ. Η Μαγιόρκα σταμάτησε την Μπαρτσελόνα στο 2-2 και πάει με άλλο αέρα για αυτό το παιχνίδι. Είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει με αγωνία βαθμούς για να μην τρέχει στο φινάλε. Εχει ήδη ισοπαλίες στις επτά πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X