Νέα αρχή θέλει η ΑΕΚ Β', υποδέχεται στο «Σεραφείδειο» την Λάρισα (16:00 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νέα αρχή θέλει η ΑΕΚ Β', υποδέχεται στο «Σεραφείδειο» την Λάρισα (16:00 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Την Λάρισα φιλοξενεί η ΑΕΚ Β΄ σήμερα στο «Σεραφείδειο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη δοκιμασία έχει η ΑΕΚ Β’ στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Κώστα φιλοξενεί την Λάρισα στο Σεραφείδειο Στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας (16:00, Super League 2 Youtube, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) με μόνο στόχο την της πρώτη νίκη στη σεζόν.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Ένωση ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αναγέννηση με ανατροπή και ενώ είχε προηγηθεί με γκολ του Χριστόπουλου. Με αυτό τον τρόπο ο Δικέφαλος έδειξε πώς χρειάζεται αρκετή δουλειά σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικός. Σήμερα, η ΑΕΚ Β΄ αντιμετωπίζει μία ομάδα η οποία θα παίξει κομβικό ρόλο και φέτος στο Πρωτάθλημα, κάτι που όπως καταλαβαίνει κανείς ανεβάζει το δείκτη δυσκολίας για τους κιτρινόμαυρους.

Η Ένωση θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή άσχημη χρονιά, η οποία την βρήκε να τερματίζει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της νέας σεζόν, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί.

Το προφίλ της Λάρισας

Μετά τη νίκη επί του Καμπανιακού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ κατηφορίζει στα Σπάτα με στόχο να πάρει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαυριάς ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με την κατάστασή του να μην εμπνέει καμία ανησυχία αλλά να επιλέγεται να προστατευτεί. Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικού της ΑΕΛ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β΄ είναι οι: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Maksymenko, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Πλέγας, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Kossonu, Παπαγεωργίου Κ., Πατράλης, Andrada, Otormin, Pedrozo, Νίνο, Brrou, Ογκμπόε, Μιλτιάδης, Στάμου.

Οι διαιτητές

Ο ρέφερι, Παντελής Τζαμουτζαντώνης, από τον σύνδεσμο Χίου, με καταγωγή από την Αίγινα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση της ομάδας του Νίκου Κούστα με την ΑΕΛ. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Μωϋσιάδης (Γρεβενών) και Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων). Τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X