Επανακάμπτει η περσινή Λανς

Επανακάμπτει η περσινή Λανς
Photo Credits: INTIME

Αρχίζει να θυμάται τι είναι νίκη η Λανς, αφού επικράτησε 1-0 της Στρασμπούρ στο Στρασβούργο στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της έβδομης αγωνιστικής της Ligue 1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έστω και με το μυαλό στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αρσεναλ, η Λανς νίκησε 1-0 στο Στρασβούργο στο πρώτο ματς της έβδομης αγωνιστικής της Ligue 1 κι ανέβηκε βαθμολογικά στον πίνακα, ευρισκόμενη πλέον, έστω και προσωρινά, στο -3 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και περιμένοντας τα υπόλοιπα ματς του σαββατοκύριακου για να δει τι «ψάρια θα έχει πιάσει» και φτάνοντας τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν ψηλότερα από την έκτη και τελευταία προνομιούχο θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa Conference League, περιμένοντας τα υπόλοιπα ματς του σαββατοκύριακου.

Οι «λανσουά» σκόραραν με το γκολ του Ουαχλί στο 16’ μετά τη σέντρα του Σοτόκα κι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων, ιδιαίτερα στην επανάληψη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X