Αντσελότι: «Λογικά θα είναι έτοιμος απέναντι στην Νάπολι την Τρίτη ο Αλάμπα»

Αντσελότι: «Λογικά θα είναι έτοιμος απέναντι στην Νάπολι την Τρίτη ο Αλάμπα»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραυματία Αλάμπα ενώ διέψευσε και τις φήμες για την απόκτηση του Μπόατενγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση του τραυματία Νταβίντ Αλάμπα καθώς και για τις φήμες σχετικά με τον Μπόατενγκ.

«Ο τραυματισμός του Νταβίντ Αλάμπα δεν είναι πολύ σοβαρός, λογικά θα είναι έτοιμος απέναντι στην Νάπολι την Τρίτη. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι και δεν έχουν χρόνο να αναρρώσουν», επισήμανε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Αυστριακός αμυντικός με πολυετή θητεία στη Μπάγερν Μονάχου, τραυματίστηκε στο ματς της Τετάρτης απέναντι στη Λας Πάλμας για την έβδομη αγωνιστική της La Liga. Όλα δείχνουν πως θα προφυλαχθεί στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Τζιρόνα και θα επανέλθει την Τρίτη.

Επίσης, ο Αντσελότι αναφέρθηκε στις φήμες περί ένταξης του Ζερόμ Μπόατενγκ στην ομάδα λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία βάση σε αυτές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X