Νεαρός παίκτης της Νις απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του

Νεαρός παίκτης της Νις απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του
Photo Credits: INTIME

Ανατριχιαστικό σκηνικό συγκλονίζει την ποδοσφαιρική Γαλλία, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ένας νεαρός παίκτης της Νις θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γαλλική ποδοσφαιρική κοινή γνώμη και όχι μόνο συγκλονίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/09) από μία ασυνήθιστη και συνάμα ανατριχιαστική είδηση, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως παίκτης της Νιας βρέθηκε στην οδογέφυρα Μανιάν στον αυτοκινητόδρομο Α8 απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η συγκεκριμένη οδογέφυρα βρίσκεται στην κατεύθυνση Ιταλία-Αιξ-αν-Προβάνς, με πληροφορίες από γαλλικά μέσα να εικάζουν πως ο παίκτης ο οποίος φέρεται να σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να φέρεται διατεθειμένος να πέσει στο κενό να είναι ο Αλεσίς Μπεκά.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως στον χώρο έσπευσαν άμεσα άνδρες της χωροφυλακής, που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του ώστε να τον πείσουν να μην κάνει πράξη την απειλή του και να σώσουν τη ζωή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X