Ο σπουδαίος Ηλίας Ατματσίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Μενίδι!

Ο σπουδαίος Ηλίας Ατματσίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Μενίδι!
Photo Credits: INTIME

Ο «θρύλος» της ΑΕΚ, Ηλίας Ατματσίδης, εισέρχεται με δυναμικό τρόπο στην πολιτική ως υποψήφιος στην παράταξη του Χρήστου Ηλιάδη στις Αχάρνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την πολιτική και τα κοινά στο Μενίδι αποφάσισε να ασχοληθεί ο Ηλίας Ατματσίδης, ο οποίος είναι υποψήφιος στον Δήμο Αχαρνών με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Ηλιάδη.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και ιστορική μορφή της ΑΕΚ, έπειτα από το εξαιρετικό του πέρασμα από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική στα 54 του χρόνια.

Ο νυν γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β’ και… στρατιώτης της ομάδας για πολλά χρόνια από πολλά πόστα και σε δύσκολες εποχές, ζητά την στήριξη όλων μας!

Ο «Άτμα» είναι από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της νταμπλούχου Ελλάδος, της οποίας την εστία υπερασπίστηκε από το 1992 έως το 2003, κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας. Το όνομά του είναι ταυτισμένο με αυτό της Ένωσης και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στους οπαδούς.

Πλέον ο Ηλίας Ατματσίδης έχει αποφασίσει να βοηθήσει την περιοχή των Αχαρνών με την εμπειρία του στις διαπροσωπικές του σχέσεις αλλά και το ποιόν του χαρακτήρα του. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου θα τεθεί στην ψηφοφορία του κοινού της περιοχής στο πλάι του Χρήστου Ηλιάδη, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών.

Ο Ηλιάδης πιστεύει πολύ στην επιλογή του Ατματσίδη, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και να τεθεί ο «Άτμα» στο πλάι του πολιτικού. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του λίγο καιρό πριν για την επιλογή του Ατματσίδη να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Χρήστος Π. Ηλιάδης, δήλωσε: «Υποδέχομαι με δέος και σεβασμό στην ανεξάρτητη παράταξή μας έναν μαχητή των γηπέδων, έναν πρωταθλητή της ζωής, έναν φάρο ηθικής και Αξιών, τον τερματοφύλακα που δόξασε τον Ποντιακό Ελληνισμό εντός και εκτός γηπέδων. Η υποψηφιότητα του Ηλία Ατματσίδη ταιριάζει απόλυτα με το κοινωνικό αίτημα για Δήμαρχο μαχητή και όχι θεατή. Καλό αγώνα Ηλία».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X