Αστέρας-Παναθηναϊκός με 5.00, ΑΕΚ-Ατρόμητος με 4.00

Αστέρας-Παναθηναϊκός με 5.00, ΑΕΚ-Ατρόμητος με 4.00

Ψάχνει… φάρμακο κόντρα στον Αστέρα και την αρνητική παράδοση ο Παναθηναϊκός, με σπασμένα φρένα η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο. Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στις 20:30 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σερί απέναντι στους «πράσινους» καθώς μετρούν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στις επτά πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Με καλή ψυχολογία ο Αστέρας, που επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και ανέβηκε στην 7η θέση, ισόβαθμος με τον 6ο Άρη. Η ομάδα του Ράσταβατς δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες όπως πέρσι και θα ψάξει την υπέρβαση με τα playoffs. Καθόλου εύκολο το εγχείρημα, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει στη ζυγαριά την πνευματική του ετοιμότητα. Μετά από τρεις σερί νίκες στη Stoiximan Super League με μηδέν παθητικό, ηττήθηκε 1-2 στη Λεωφόρο από την ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή. Προηγήθηκε νωρίς με τον Τζούρισιτς, ωστόσο τα γκολ των Τσούμπερ και Πινέδα έφεραν την ανατροπή.

Ακόμη πιο δυσάρεστο νέο, ο τραυματισμός του Μάγκνουσον στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι. Πολύμηνη η απουσία του Ισλανδού στόπερ, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Έχει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς, η διαχείριση ωστόσο με τα συνεχόμενα ματς δεν είναι απλή υπόθεση.

Ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα και με ικανότητα να εκμεταλλεύεται τους χώρους. Ο
Παναθηναϊκός θα ψάξει άμεσα αντίδραση και το τρίποντο είναι απαραίτητο για να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά από το -4 της κορυφής. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Να σκοράρει ο Μαντσίνι σε απόδοση 5.00 στη Stoiximan.

Στις 21:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση φτάνει στο ματς από μια ονειρική εβδομάδα. Πρώτα κέρδισε τη Μπράιτον 3-2 στο AMEX Stadium και στη συνέχεια πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Τρίποντο που ήρθε με ανατροπή και την υπογραφή των Τσούμπερ, Πινέδα.

Αρχίζει να ρολάρει η ΑΕΚ, που επιθετικά είναι γεμάτη λύσεις, τη στιγμή που ο Αλμέιδα βρήκε τρόπο να καλύψει το κενό των Βίντα – Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Στο -5 από την κορυφή, με ματς λιγότερο, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με τρίποντα για να καλύψει τη διαφορά. Στόχος προφανώς η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων, ενώ δείχνει πως μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ζόρια στο ξεκίνημα για τον Ατρόμητο, που μετρά δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες σε τέσσερα ματς. Μετά το 1-1 με τον Βόλο, πήρε βαθμό και στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς, ο Ασεβέδο ωστόσο σκόραρε στο 86' και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Καλά τα επίπεδα δημιουργίας της ομάδας του Κόουλμαν, της λείπει εντούτοις η σταθερά στην εκτέλεση. Αρκετά καλό το υλικό για να μπει σε περιπέτειες, δύσκολα όμως να κάνει φέτος την υπέρβαση με τα playoffs.

Σε καταπληκτικό μομέντουμ η ΑΕΚ, με μπόλικο ενθουσιασμό και απόλυτα ικανή να
συνεχίσει το σερί της. Ο Ατρόμητος ψάχνει ακόμη ρυθμό και σταθερότητα, με το timing της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια να μην τον ευνοεί. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Γκατσίνοβιτς σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X