Πληρώνουν η «καυτή» ΑΕΚάρα και ο Πόνσε!

Πληρώνουν η «καυτή» ΑΕΚάρα και ο Πόνσε!

Αγγλία, Λεωφόρος και τώρα Ατρόμητος: Μετά από δύο τεράστιες νίκες, η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της και ετοιμάζεται για ακόμα ένα τρίποντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αμφισβήτησαν, στάθηκαν στα προβλήματά της και τελικά το πλήρωσαν: Πρώτα η Μπράιτον (των τεσσάρων νικών σε πέντε ματς της Premier League) και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός κατάλαβαν από… πρώτο χέρι τη δυναμική, τον χαρακτήρα και την ποιότητα της ομαδάρας
του Ματίας Αλμέιδα. Η νίκη με ανατροπή στη Λεωφόρο (2-1) έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον αρκετά κοντά στην κορυφή.

H μάχη της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο εντελώς δωρεάν*

Είναι προφανές πως η «Ένωση» καλείται να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και ο Ατρόμητος δεν την… αγχώνει. Η ΑΕΚ κλάσεις ανώτερη ως ομάδα και μπορεί να κυριαρχήσει από το 1 ο λεπτό, έχοντας φυσικά και την ώθηση από τους φιλάθλους της. Σε απόδοση 1.67 το ενδεχόμενο για νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο.

Η επιθετική υπεροπλία του «Δικεφάλου» αναμένεται να κάνει τη διαφορά σε ακόμα ένα ματς. Ο Αλμέιδα διαθέτει επιλογές για όλα τα γούστα σχετικά με τις θέσεις στα φορ και στα εξτρέμ, η ΑΕΚ θα πιέσει από το πρώτο σφύριγμα και μπορεί να βρει γκολ για μία εντυπωσιακή νίκη. Το Over 2.5 στα γκολ των γηπεδούχων συναντάται σε απόδοση 1.94.

Για να συμβεί αυτό, η ΑΕΚ θα χρειαστεί σίγουρα ένα τέρμα από τον Έκι Πόνσε. Ο εκρηκτικός φορ όσο περνούν οι μέρες προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο. Κόντρα στον Ατρόμητο θα πάρει κι άλλα λεπτά συμμετοχής και θέλει να συνεχίσει «ζεστός» μετά τα τέρματα με Ολυμπιακό και Μπράιτον. Να σκοράρει ο Ε.Πόνσε βρίσκεται στο 1.91.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X