Η Γιουνάιτεντ στηρίζει τον Τεν Χάαγκ και του προσφέρει νέο συμβόλαιο!

Η Γιουνάιτεντ στηρίζει τον Τεν Χάαγκ και του προσφέρει νέο συμβόλαιο!
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να εκφράσει και με έμπρακτο τρόπο την υποστήριξή της στον Ολλανδό προπονητή, Έρικ Τεν Χάαγκ προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολλανδός προπονητής είναι το απόλυτο «αφεντικό» στο αγωνιστικό τμήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την διοίκηση των «Κόκκινων Διάβολων» να εκφράζει την στήριξή της.

Οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ πήραν το μέρος του 53χρονου προπονητή στην διαμάχη με τον Τζέιντον Σάντσο, αποκλείοντας τον 23χρονου εξτρέμ από κάθε δραστηριότητα της ομάδας μέχρι να ζητήσει συγγνώμη από τον Τεν Χάαγκ.

Σύμφωνα, μάλιστα με το «90min» η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να εκφράσει και με έμπρακτο τρόπο την υποστήριξή της στον Ολλανδό προπονητή, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, καθώς η τρέχουσα συμφωνία λήγει το 2025.

Παρά το κακό ξεκίνημα των «Κόκκινων Διάβολων», οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του Τεν Χάαγκ και με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα αποδυτήρια της ομάδας.

Έτσι, οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν σύντομα τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ να θέλει να στείλει και ένα μήνυμα στους παίκτες των «Κόκκινων Διάβολων», ότι ο 53χρονος τεχνικός είναι το απόλυτο αφεντικό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X