H Original 21 απαντά σε ένα-ένα στα ψέματα της Θύρας 13 και την ξεμπροστιάζει: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας»

H Original 21 απαντά σε ένα-ένα στα ψέματα της Θύρας 13 και την ξεμπροστιάζει: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας»
Photo Credits: INTIME

H Original 21 απαντά σε ένα-ένα στα ψέματα της Θύρας 13 και την ξεμπροστιάζει με ένα πολύ δυνατό post στο Facebook

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Original 21 απαντά σε ένα-ένα στα ψέματα της Θύρας 13 και την ξεμπροστιάζει τονίζοντας σε post στο Facebook: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας».

«Με μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση οι φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη μας προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε δεν σώζετε μετά την καθολική κατακραυγή όχι μόνο ολοκλήρου του οπαδικού κόσμου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας ακόμα και των ιδίων των συνοπαδών τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η Original 21.

«Είστε τα κορίτσια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που δηλώσατε λοιπόν ότι ΝΑΙ είστε φίλοι με τους νεοναζί της Ντιναμο Ζάγκρεμπ, η μάλλον αδέρφια που στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον όχι μόνο στις καλές αλλά και στις στραβές», αναφέρει ακόμη η Original 21.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Original 21:

Με μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση οι φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη μας προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε δεν σώζετε μετά την καθολική κατακραυγή όχι μόνο ολοκλήρου του οπαδικού κόσμου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας ακόμα και των ιδίων των συνοπαδών τους με το κατάπτυστο πανό της ντροπής που ανέβασαν στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Μια ακόμα πιο κατάπτυστη ανακοίνωση που βασίζετε στην πουστιά, το ψέμα και την ρουφιανιά, όπως ολόκληρη η οπαδική τους ιστορία.

Αν κάποιοι δεν τοποθετήθηκαν καθόλου στα γεγονότα αυτοί είμαστε εμείς. Δεν τοποθετηθήκαμε ποτέ σεβόμενοι την μνήμη του αδερφού μας, τον πόνο της οικογένειας. Εξάλλου για εμάς θα ήταν φθηνές κάθε λέξεις μπροστά στον πόνο, μπροστά στα συναισθήματα που μας κυριεύουν.

Θα τοποθετηθούμε λοιπόν τώρα με ΑΛΗΘΕΙΕΣ αδιαπραγμάτευτες, όχι για να σας απαντήσουμε για να μάθει ολόκληρος ο υπόλοιπος κόσμος ποιοι είστε μιας και η οπαδική σκηνή σας γνωρίζει χρόνια τώρα , (εξάλλου δεν συνδιαλεγόμαστε και δεν συζητάμε ποτέ με φασίστες όπως εσείς) , αλλά πάνω απ όλα θα τοποθετηθούμε στην μνήμη του ήρωα αδερφού μας που έδωσε την ζωή του βάζοντας μπροστά το σώμα του για να προστατέψει αδέρφια του αλλά και αθώους πολίτες,
για να σταματήσει, να καθυστερήσει τους νεοναζί Κροατες και βαζελες.

Γράφετε λοιπόν ψεύτες και σιχάματα της κοινωνίας ότι δεν έχετε τοποθετηθεί καθόλου σεβόμενοι την μνήμη του και την οικογένειά του Μιχάλη. Σας λέμε ότι την ημέρα που η οικογένεια, η ΜΑΝΑ του Μιχάλη ήταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό , εσείς τοποθετηθήκατε βγάζοντας πανό για πέτρες, μαχαίρια και λερωμένα χέρια. Βγάζατε πανό αυτή την άθλια και χωρίς ίχνος ντροπής προπαγάνδα που σας δασκάλεψαν οι δικηγόροι των δολοφόνων να λέτε ότι σκοτώθηκε από χέρι ΑΕΚΤΖΗ, βασιζόμενοι σε ένα στοπ καρέ μιας κάμερας, αγνοώντας επιδεικτικά και τεχνηέντως ότι αποδεδειγμένα το αίμα του Μιχάλη ξεκινάει 150 μέτρα πίσω από αυτό το σημείο.

Ακόμα και μετά από αυτή την τοποθέτηση σας κρατηθήκαμε και δεν μιλήσαμε όντας ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σε αντίθεση με εσάς, γιατί το χώμα ήταν ακόμα νωπό.

Δεν σταματήσατε εκεί όμως: η διαχρονική ξεφτίλα σας είχε και συνέχεια με το εμετικό πανό που ζητούσατε λευτεριά στους δολοφόνους. Μάλλον δεν περιμένατε τέτοια αντίδραση από το σύνολο της κοινωνίας, δε περιμένατε από τους ίδιους σας τους συνοπαδούς την ώρα που φωνάζατε Ντιναμο Ζάγκρεμπ να γιουχάρουν και να προσπαθούν να κουκουλώσουν το σύνθημα φωνάζοντας το όνομα της ομάδας σας.

Ας μάθει λοιπόν ο κόσμος ποιοι είστε:

Είστε τα κορίτσια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που δηλώσατε λοιπόν ότι ΝΑΙ είστε φίλοι με τους νεοναζί της Ντιναμο Ζάγκρεμπ, η μάλλον αδέρφια που στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον όχι μόνο στις καλές αλλά και στις στραβές. Φίλοι και αδέρφια με τους ναζιστές λοιπόν κατά δήλωσή σας. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Είστε τα σκουπίδια του οπαδισμού, η ντροπή της κοινωνίας, οι φασίστες δολοφόνοι βαζελες.

Είστε αυτοί που έχουν βγάλει 2 μπορεί και 3 πανό ενάντια στον εθνικό κλόουν δικηγόρο Κούγια, βρίζοντας τον και ζωγραφίζοντας τον με τακούνια στο πρόσωπο. Είστε αυτοί που σε ανακοίνωση σας έχετε γράψει επί λέξη ότι είναι νάνος μπροστά στο “μεγαλείο” της ομάδας σας. Αυτοί λοιπόν μαντέψτε ποιον δικηγόρο πήραν για να τους εκπροσωπήσει. Καλά μαντέψατε. Τον Κούγια. Του δώσανε και καμιά δεκαριά χιλιάρικα από το ταμείο τους, έτσι γιατί ξαφνικά έγινε δυνατός, έχει άκρες και θα μας καθαρίσει. Για τέτοια ηθική και αξιοπρέπεια μιλάμε. Ξεφτιλισμένοι!

Είστε οι ίδιοι που κουνάνε με περηφάνια πρασινόμαυρα αστέρια στην κερκίδα τους παίζοντας το αντιφασίστες οπαδοί. Αυτοί οι ίδιοι που δύο μέρες πριν κάναν ποστ για τον αείμνηστο Παύλο Φύσσα και δύο μέρες μετά βγάζανε 30 μέτρα πανό λευτεριά στους φασίστες αδερφούς μας. Γιατί αυτοί είναι οι boys, οι φασίστες αδερφοί τους που πήγαιναν μετά βαΐων, κλάδων, στειλιαριών και μαχαιριών, να τους υποδεχτούν στον σταθμό Ειρήνη. Εσείς και οι white boys της Ντιναμο Κιέβου έχουν σηκώσει πανό λευτεριά στα boys. Το τάγμα του Αζοφ. Πρέπει να σφύζετε από περηφάνια για αυτό. Για τόσο αντιφασίστες μιλάμε, για τόσο ξεφτιλισμένους!

Είστε αυτοί που εξαντλούν το ACABιλικι τους σε πανό που βρίζουν επώνυμα μπάτσους και σε τοιχογραφίες που τους ζωγραφίζουν για να φανούν “σκληροί”. Οι ίδιοι όμως όταν η πατάτα καίει και μυρίζει τούφα μαλακώσουν απότομα και υπογράφουν απολογίες λέγοντας ότι είναι επιχειρηματίες με μαγαζί κοντά στην Γαδα και να ρωτήστε και τους μπάτσους που τους πάω καφέδες κάθε μέρα που με ξέρουν τι καλό παιδί είμαι. Για τόσο άντρες μιλάμε. Ξεφτιλισμένοι!

Είναι αυτοί που γράφουν ότι στηρίζουν τους φίλους τους στις στραβές. Ας δούμε μαζί λοιπόν κομμάτι της απολογίας τους “Ουδεμία σχέση έχω με όσα συνέβησαν στην Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ”
Ξεφτιλισμενοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

Είστε αυτοί που έχετε νεκρούς σε οπαδική συμπλοκή, όχι έναν αλλά δύο. Που υποτίθεται έχετε νιώσει στο πετσί σας αυτόν τον πόνο. Που υποτίθεται ότι είσασταν στα κάγκελα όταν βλέπατε απέναντι πανό για θριάμβους της Παιανίας. Κάνατε ακριβώς το ίδιο. Γίνατε ξεκάθαρα χειρότεροι από αυτούς που κράζετε. Ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό δεν σεβαστήκατε. Ούτε τους ίδιους σας τους νεκρούς. Αυτοί είστε.

Είστε οι μοναδικοί οπαδοί στον κόσμο που πανηγυρίζετε όταν μπαίνουν συνοπαδοί σας φυλακή. Oχι μόνο πανηγυρίζετε αλλά πάτε και τους την πέφτετε στα δικαστήρια.

Αλήθεια τα λεφτά που πήρατε για να μην δώσετε τότε και στο τέλος δώσατε, ήταν πολλά ;; Πληρωμένοι ρουφιάνοι. Ξεφτίλες.

Είστε οι ίδιοι που προτρέπετε τους συνοπαδούς σας να μην ασχολούνται με το πανό αλλά με την κόκκινη του Γαλανόπουλου, βλέποντας ότι ακόμη και οι ίδιοι σας οι συνοπαδοί είναι απέναντι σας.

Εμείς σας προτρέπουμε να μην ασχολείστε ούτε με την κόκκινη του Γαλανόπουλου, ούτε με το πόσο την έχει ο Πινεδα. Να ασχοληθείτε με τα λεφτά των εισιτηρίων που για αυτά κάνετε τσιμπούκια στον Αλαφούζο σκοτώνοντας για δεύτερη φορά τον Μιχάλη Φιλοπουλο του οποίου ο δολοφόνος έκανε βόλτες με το θωρακισμένο τζιπ του χρηματοδότη προέδρου της θύρας 13. Η ξεφτίλα σας στην ιστορία θα μείνει… ο δικός σας ο Μιχάλης σας κοιτάει από ψηλά και σας φτύνει.

Η ιστορία γράφει ξεφτίλες. Με κεφαλαία γράμματα : ΒΑΖΕΛΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.

Μπορούμε να γράψουμε τόμους για εσάς. Τόμους που μέσα περιέχουν το DNA σας. Τόμους γεμάτους ψευτιά, ρουφιανιά, δοσίματα, πουστιές . Αυτοί είστε δεν γίνετε αλλιώς. Σιχάματα.

Τέλος, επειδή ζηλεύουμε την αγνότητα και την καθαρότητα σας, την μπέσα σας και τα παντελόνια που φοράτε, πείτε μας τι ντιλ κάνατε με τον Αλαφούζο για να μην ανεβάσετε έτοιμη λινάτσα για τον γιο του Μητσοτάκη? 500 εισητηρια? 1000?

Πείτε μας ρε καθαροί, κάτσατε στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που πηγαίνατε σπίτι του, που γαμουσε την 13 και τον παναθηναϊκό;; Με κουκούλες πήγατε ή σας τις έβαλε στον κώλο όπως σας είχε υποσχεθεί; Υπογράψετε χαρτί συγχώρεσης για να πάρετε διάρκειας και το πέταλο; Ξεφτιλισμένοι !
Υ.Γ: Μιχάλη μάγκα θα τους γαμας για πάντα.

Υ.Γ: Τσάκισμα στους Ναζί και σε όσους ήτανε μαζί.

Δείτε την ανάρτηση της Original 21:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X