Αλεξίου: «Περηφάνια και χαρά για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ»

Αλεξίου: «Θέλουμε όλους τους τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου συνεχάρη τους αθλητές του τμήματος ποδηλασίας για την μεγάλη τους επιτυχία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΤΒ 2023 που ολοκληρώθηκε με 5 μετάλλια για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέξης Αλεξίου με δήλωση του συνεχάρη τους αθλητές για την μεγάλη επιτυχία.

Η δήλωση του Αλέξη Αλεξίου αναφέρει:

«Η χαρά και η υπερηφάνεια που νιώθουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες από την παρουσία και τις επιτυχίες του ποδηλατικού τμήματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ 2023 δεν περιγράφονται. Τα παιδιά μας, τα παιδιά της ΑΕΚ, παιδιά γέννημα θρέμμα από τα σπλάχνα του Συλλόγου, κυριάρχησαν και κατέκτησαν 5 Πανελλήνια μετάλλια σε μία ιστορική στιγμή για ένα από τα σπουδαιότερα τμήματα της ΑΕΚ. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ θερμά τους αθλητές μας και το προπονητικό τιμ, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στις επιτυχίες αυτές. Καλώ όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει αυτά τα παιδιά που έφεραν την ΑΕΚ στην κορυφή. Η ΑΕΚ είναι χάρη σε αυτούς ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ελλάδος σε ένα ακόμη αγώνισμα της ποδηλασίας. Πλέον και η ποδηλασία στην Ελλάδα έχει κιτρινόμαυρο χρώμα. Όλοι δίπλα στην ΑΕΚ και σε ΟΛΑ τα τμήματά της. Παιδιά, σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δώσατε!».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X