Ο Μπορμπόκης αποθεώνει Γκαρσία: «Αν δεν είχε τραυματιστεί η ΑΕΚ θα ήταν Champions League - Πέντε γκολ θα έβαζε στην Αντβέρπ»

Ο Μπορμπόκης αποθεώνει Γκαρσία: «Αν δεν είχε τραυματιστεί η ΑΕΚ θα ήταν Champions League - Πέντε γκολ θα έβαζε στην Αντβέρπ»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Βασίλη Μπορμπόκη για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιβάι Γκαρσία στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, παρότι συνεχίστηκε η ανομβρία του στα γκολ.

Ο επιθετικός της Ένωσης ήταν αληθινό θωρηκτό στη Λεωφόρο, δεν έβλεπε κανέναν αντίπαλο. Οι επαφές του ήταν ολόσωστες, όσο και το μοίρασμα που έκανε το παιχνίδι. Ενώ, την ίδια στιγμή μπορεί και κρατά πίσω τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στην επομπή ΑΕΚ after του ENWSI TV ο Βασίλης Μπορμπόκης υπογραμμίζει πόσο σημαντικός είναι για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, ενώ τονίζει πως αν ήταν υγιής η ΑΕΚ θα ήταν τώρα στους ομίλους του Champions League.

Ο Μπορμπόκης αποθεώνει Γκαρσία

Το σχόλιο του Βασίλη Μπορμπόκη για τον Λιβάι Γκαρσία, πατώντας εδώ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X