Καλή χώνεψη παιδιά

Καλή χώνεψη παιδιά

Ο Ενωσίτης δεν έχει καμία αμφιβολία για όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο, τον ευτελισμό του Παναθηναϊκού και την επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να μην τρελαθούμε και να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία… Και κυρίως επειδή μόνο η ΑΕΚ μπορεί να μιλάει γι΄αυτό, επειδή μόνο η ΑΕΚ, η οικογένεια της ΑΕΚ, δεν έχει… λερωμένη την φωλιά της σε τέτοια ζητήματα και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει. Για το αίσχος της Λεωφόρου είναι ένοχος ολόκληρος ο Παναθηναϊκός.

Ο επίσημος εννοούμε και το άμεσο περιβάλλον του. Δηλαδή η επικοινωνία του, τόσο το κομμάτι που ελέγχει άμεσα όσο κι αυτό που ελέγχει έμμεσα, οι οργανωμένοι οπαδοί του που είναι άμεσοι συνομιλητές της διοίκησης όπως και σε άλλες ομάδες φυσικά και κυρίως η ίδια η διοίκηση του.

Ηξεραν και δεν έκαναν τίποτα

Ειδοποίησε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό νωρίς την Δευτέρα για κάτι που στον Παναθηναϊκό δεν γνώριζαν; Εννοούμε αυτό που γνωστοποίησε και δημόσια η ΑΕΚ για τις πληροφορίες που είχε. Φυσικά και ήξεραν αυτό για το οποίο τους ειδοποίησε η ΑΕΚ. Δεν το έμαθαν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Όμως παρά το γεγονός πως πλέον ήξεραν πως το γνωρίζει και ο αντίπαλος, πως ενημερώθηκαν η αστυνομία, οι παρατηρητές, η δικαιοσύνη και όλοι γενικά οι αρμόδιοι, το μόνο που ασχολήθηκαν να κάνουν ήταν να διασφαλιστεί πως αφού ανοίξει το πανό κάποια στιγμή θα μαζευτεί.

Αρκεί πρώτα να το έχουν δει όλοι, να έχει φωτογραφηθεί να το μάθουν και τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν εδώ εκείνα τα τραγικά 24ωρα του Αυγούστου (από ποιους άραγε…) και τώρα φιλοξενούνται σε φυλακές ανά την Ελλάδα.

Πόσο πιο χαμηλά;

Κανένα σχόλιο από την λαλίστατη σε άλλα θέματα πράσινη ΠΑΕ. Σε θέματα κυρίως που έχουν να κάνουν με πολεμική στην ΑΕΚ. Μούγγα από τους ρεπόρτερ τους με απειροελάχιστες εξαιρέσεις. Καλά για τους οργανωμένους τους που συνεχίζουν να εξευτελίζονται δε χρειάζεται να πούμε κάτι.

Και μετά μιλάμε για υπεύθυνους; Για ενόχους; Μπροστά μας είναι, το φωνάζουν. Είναι αυτοί που σε σύσκεψη για την καταπολέμηση της βίας με παρόντα τον πρωθυπουργό και αφορμή την δολοφονία του Μιχάλη, το μόνο που είχαν να πουν ήταν το τι γίνεται στην ΕΠΟ και την διαιτησία. Τι άλλο να σου πουν, τι άλλο να σου δείξουν οι άνθρωποι; Πόσο πιο χαμηλά να πέσουν;

Αυτό που πόνεσε περισσότερο

Από κει και πέρα, για να μη ξεχνιόμαστε, ο πέλεκυς έπεσε βαρύς στην Λεωφόρο. Πολύ βαρύς. Η τρελή αγωνιστική σφαλιάρα έχει πονέσει, έχει ζαλίσει, έχει οδηγήσει σε κρίση πανικού, κλινικής κατάθλιψης. Ξεφτιλίστηκαν, πολύ περισσότερο γιατί η απάντηση στην χυδαιότητα τους ήρθε άμεση, δυνατή, μέσα στο σπίτι σου, με τρόπο που παραδέχθηκε όλη η Ελλάδα. Και οι ίδιοι μαζί.

Για πρώτη φορά μέσα στις γραφικότητες τους, αναγκάζονται να συμπεριλάβουν σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα άρθρα τους πως «ναι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη». Κι αυτό πονάει περισσότερο απ’ όλα. Καλή χώνεψη παιδιά…

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X