Ο ΕΣΑΚΕ για την φετινή ΑΕΚ: «Με ισπανική συνταγή και εντυπωσιακές μεταγραφές στοχεύει ψηλά»

Ο ΕΣΑΚΕ για την φετινή ΑΕΚ: «Με ισπανική συνταγή και εντυπωσιακές μεταγραφές στοχεύει ψηλά»
Photo Credits: INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ στο αφιέρωμά του για τη φετινή ΑΕΚ επικεντρώνεται στην άφιξη του Πλάθα και τις εντυπωσιακές μεταγραφές που έκανε

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Basket League να βρίσκεται προ των πυλών, ο ΕΣΑΚΕ έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στην ανανεωμένη ΑΕΚ και επικεντρώνεται στην πρόσληψη Πλάθα και στις μεταγραφές της «Βασίλισσας».

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στέκεται στην έλευση του Ζοάν Πλάθα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά και στο ισπανικό μοντέλο που φέρνει μαζί του, θέλοντας να επαναφέρει τη «Βασίλισσα» στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για την ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και την έναρξη της σεζόν 2023-24 για το επαγγελματικό μπάσκετ και το www.esake.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις ομάδες που μετέχουν στην Basket League της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς με την ΑΕΚ που «έχτισε» το ρόστερ από την αρχή υπό την καθοδήγηση του Ζοάν Πλάθα. Με ισπανική συνταγή και εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις η Ένωση στοχεύει ψηλά για το μέλλον.

Με ορίζοντα διετίας η ΑΕΚ δημιούργησε ένα πολύ καλό ρόστερ ξεκινώντας από το μηδέν και μάλιστα έκανε… θόρυβο το περασμένο καλοκαίρι με τις μεταγραφικές κινήσεις. Βέβαια, όλα ξεκίνησαν από τη συμφωνία με τον Ζοάν Πλάθα, που έχει κατακτήσει δύο Eurocup (το 2007 με την Ρεάλ Μαδρίτης και το ’17 με την Μάλαγα) και ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης φέρνοντας τις παραστάσεις του από το υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι το αγωνιστικό της προφίλ θα είναι σε ισπανικό μοντέλο.

Στο ρόστερ μπήκε… άρωμα ΝΒΑ με τους Μπεν ΜακΛεμορ (με 571 συμμετοχές στον «μαγικό κόσμο), Εμφιόντου Καμπενγκέλε (με παρελθόν σε Κλίπερς, Κλίβελαντ και Βοστώνη), Τζόρνταν ΜακΡέι (έχει αγωνιστεί σε Φοίνιξ, Κλίβελαντ, Ουάσινγκτον, Ντένβερ και Ντιτρόιτ) και Τσέισον Ραντλ (με 119 αγώνες στο NBA).

Σε αυτά τα ονόματα πρόσθεσε τον έμπειρο Λιθουανό φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και μαζί με τους ταλαντούχους Έλληνες παίκτες (Όμηρο Νετζήπογλου, Μάνο Χατζηδάκη, Ζώη Καράμπελα, Γιάννη Κουζέλογλου, Άλφη Πιλάβιο, Θωμά Κώττα και τον Δημήτρη Φλιώνη που παραμένει από το ρόστερ της περασμένης σεζόν) η ΑΕΚ φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά την ερχόμενη σεζόν στη Basket League».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X