Ο Παπαδόπουλος σφυρίζει το ΑΕΚ - Ατρόμητος

Ο Παπαδόπουλος σφυρίζει το ΑΕΚ - Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την έκτη αγωνιστική της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος θα σφυρίξει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο VAR στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου.

Γνώριμη σφυρίχτρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, όπου ορίστηκε ο Σουηδός Αλ Χακίμ Μοχάμεντ, με Ολλανδό στο VAR. Ευαγγέλου στην Τρίπολη, Σιδηρόπουλος στην Τούμπα, Παπαδόπουλος στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Με ξένο διαιτητή το παιχνίδι στο Φάληρο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ΚΕΔ επέλεξε τον Σουηδό Αλ Χακίμ Μοχάμεντ, που τον είχαμε δει και πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Άρης-ΠΑΟΚ 1-2. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φρέντρικ Κλίβερ, Μεχμέντ Κούλουμ, 4ος ο Ζαμπαλάς και στο VAR ο Ολλανδός Ρομπ Ντιέπερινκ με τον Ψαρρή.

Από εκεί και πέρα, την αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Ευαγγέλου (VAR Κουμπαράκης), το ΠΑΟΚ-Βόλος ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Μανούχος) και το ΑΕΚ-Ατρόμητος ο Παπαδόπουλος (VAR Παπαπέτρου).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X