Τεράστιος Γαλανόπουλος: «Αφιερώνουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη - Με στεναχώρησε πολύ το πανό και τα συνθήματα» (VIDEO)

Τεράστιος Γαλανόπουλος: «Αφιερώνουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη - Με στεναχώρησε πολύ το πανό και τα συνθήματα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία δήλωση από τον αρχηγό της ΑΕΚ Κώστα Γαλανόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος που ήταν σήμερα αρχηγός της ΑΕΚ στην Λεωφόρο έκανε μια σπουδαία δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο μέσος της Ένωσης αφού μίλησε με σεβασμό για την αντίπαλη ομάδα και το σημερινό ντέρμπι σε αγωνιστικό ντέρμπι, θέλησε να αφιερώσει και αυτή τη μεγάλη νίκη στον Μιχάλη Κατσούρη και την οικογένειά του. Μια οικογένεια που είδε μια ολόκληρη κερκίδα να αποθεωνει και χειροκροτεί τους δολοφόνους του παιδιού της.

«Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Μιχάλη και την οικογένειά του», είπε και πρόσθεσε: «Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια».

«Ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν, διότι ο Παναθηναϊκος είναι σταθερός και βελτιώνεται ματς με ματς», επισήμανε ο «Γαλανό».

«Τα καταφέραμε, ήμαστε χαρούμενοι», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Νιώθω ότι ήμασταν πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό, είχαμε μεγαλύτερη ένταση, η ομάδα έχει χτίσει από πέρσι τον χαρακτήρα της», ανέφερε ακόμη ο Γαλανόπουλος.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X