Η ΑΕΚ έφυγε από το γήπεδο όταν άνοιξε το εμετικό πανό - Μαζεύτηκε λίγο μετά και επέστρεψε η ομαδα (VIDEO)

Η ΑΕΚ έφυγε από το γήπεδο όταν άνοιξε το εμετικό πανό - Μαζεύτηκε λίγο μετά και επέστρεψε η ομαδα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη πως δεν θα παίξει αν ανοίξει το χυδαίο πανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη. Το παιχνίδι δεν θα ξεκινούσε με το εμετικό πανό της Θύρας 13 υπέρ των δολοφόνων του Μιχάλη Κατσούρη στον… αέρα. Παρότι η Ένωση είχε ενημερώσει από νωρίς, ούτε η γηπεδούχος ΠΑΕ, ούτε η αστυνομία έκαναν κάτι για να το αποτρέψουν.

Έτσι, όταν μπήκαν οι δύο ενδεκάδες στο γήπεδο, άνοιξε το πανό και άναψαν πράσινα και μπλε καπνογόνα. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να πάρουν θέση ώστε να αρχίσει ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν άνοιξε το πανό που ανέβηκε στη Λεωφόρο, το οποίο έγραψε «Free the Boys» και ήταν υπέρ των BBB, των χούλιγκαν ναζί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.


Αφού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, τότε αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια. Έτσι υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν ενημερώσει τους γηπεδούχους, τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, όπως και τον εισαγγελέα για την απόφασή τους. Από την ΑΕΚ θεωρούν το πανό προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο.

Όταν αυτό μαζεύτηκε, άπαντες επέστρεψαν στο γήπεδο για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X