Αντίπαλοι ΑΕΚ: Το χρονικό της κρίσης στον Άγιαξ - «Αποψίλωση» του ρόστερ, απληστία και προκλήσεις του Μίσλιντατ!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Το χρονικό της κρίσης στον Άγιαξ - «Αποψίλωση» του ρόστερ, απληστία και προκλήσεις του Μίσλιντατ!
Photo Credits: INTIME

Αυτό είναι το χρονικό της κρίσης του Άγιαξ που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA καταγράφει το χρονικό της βαθιάς κρίσης του Άγιαξ που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2022. Η ανάγκη για πωλήσεις παικτών που μετετράπη σε απληστία αξίας 372 εκατ. ευρώ, η εμπιστοσύνη στον ακατάλληλο Μίσλιντατ και οι αλλαγές προπονητών και διοικητικών στελεχών!
Ο Άγιαξ διέρχεται μια μακρά περίοδο κρίσης με αποκορύφωμα όσα συνέβησαν στο Klassieker με την Φέγενορντ (24/9), όπου το μεγάλο ντέρμπι διεκόπη οριστικά στο 55ο λεπτό, ύστερα από ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων οπαδών του «Αίαντα» στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ ήταν ήδη 0-3 υπέρ της Φέγενορντ.

Πως όμως οδηγήθηκε ο άλλοτε κραταιός «Αίαντας» στην απόλυτη ποδοσφαιρική εξαθλίωση; Ο Άγιαξ κατά την πάγια τακτική του προβαίνει κάθε καλοκαίρι σε… περήφανες πωλήσεις βάζοντας στα ταμεία δεκάδες ευρώ. Το εργοστάσιο ποδοσφαίρου από το Άμστερνταμ βρίσκει για περίπου 60 χρόνια τον τρόπο να ανατροφοδοτεί το ρόστερ του με νέους εκκολαπτόμενους αστέρες

Η γέννηση της κρίσης

Η αλήθεια είναι πως ο σύλλογος υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του, όταν το καλοκαίρι του 2022 αποφάσισε να πουλήσει τουλάχιστον 8 βασικούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν ο τοπ σκόρερ Σεμπαστιάν Αλέ, ο βασικός γκολκίπερ Ονάνα, ο πολύτιμος στόπερ Λισάντρο Μαρτίνες, αλλά και ο χαφ Ράιαν Γκράβενμπερχ.

Πωλήσεις χωρίς τέλος!

Κανονική αποψίλωση δηλαδή! Η ομάδα του Άμστερνταμ είχε βάλει ήδη 100 εκατ. στα ταμεία της μέχρι τον Ιούλιο του περασμένου έτους, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άντονι ηχούσε ως προειδοποιητικό καμπανάκι για τον πρώην τεχνικό, Άλφρεντ Σρέντερ.

«Έχουμε πουλήσει πάρα πολλούς παίκτες και υποθέτω πως δεν θα φύγει άλλος. Εάν αποχωρήσει ακόμη ένας δεν θα είναι καλό για εμάς».

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Το χρονικό της κρίσης στον Άγιαξ - «Αποψίλωση» του ρόστερ, απληστία και προκλήσεις του Μίσλιντατ!

Αν και προβληματισμένος ο 50χρονος προπονητής δεν θα μπορούσε παρά να κάνει πίσω, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» πρόσφεραν 95 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ!

Τα έσοδα από τις μεταγραφές έφτασαν τα 216 εκατ. ευρώ, όμως ο Σρέντερ είχε απόλυτο δίκιο, αφού ο Άγιαξ δεν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός.

Από την αποθέωση του μοντέλου του Τεν Χαγκ, στο χειρότερο ρεκόρ!

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X