Τι παίζουμε απόψε - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (25/9)

Τι παίζουμε απόψε - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (25/9)

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ολοκληρώνει την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Οι δύο ομάδες που πέρυσι διεκδίκησαν τον τίτλο μέχρι τέλους, είναι και αυτές που κοντράρονται σήμερα στο ματς που ξεχωρίζει από την αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ νικώντας 2-0 την Βιγιαρεάλ εντός έδρας. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει τους δύο σέντερ φορ της σε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και διαχειρίζεται πλέον πολύ καλύτερα το θέμα των απουσιών αφού το ρόστερ της έχει πλέον ποιότητα και βάθος.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της προέρχεται από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Μπράιτον με σκορ 3-2. Σε μια μαγική νύχτα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα απέδειξε ότι τα προβλήματα είναι απλά για να αναφέρονται και πως την ιστορία την γράφουν οι παρόντες. Πάει με καλή ψυχολογία να δώσει το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι της μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μουκουντί και Βίντα απουσιάζουν ξανά ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Χατζισαφί.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X