Οργισμένη ανακοίνωση από τους οπαδούς του Παναιτωλικού: «Ή αντιλαμβάνεστε πού είστε ή δρόμο»

Οργισμένη ανακοίνωση από τους οπαδούς του Παναιτωλικού: «Ή αντιλαμβάνεστε πού είστε ή δρόμο»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη στήριξή τους στην ομάδα καλώντας τον κόσμο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη στήριξή τους στην ομάδα καλώντας τον κόσμο στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού μετά την ήττα 3-0 από τον Άρη.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Παναιτωλικού μετά τη νέα βαριά ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά από τον Άρη (3-0) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του ματς και την απογοητευτική εμφάνιση οι οργανωμένοι οπαδοί, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν την ομάδα, καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στις κερκίδες στο επικείμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Κλείνοντας στην ανακοίνωση τους δεν παρέλειψαν να στείλουν μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, με υστερόγραφο….

Αναλυτικά:

«Ακόμη μια ήττα, ακόμη μια πίκρα. Η χρονιά δείχνει από την αρχή φέτος ότι θα είναι δύσκολη. Είναι χρέος όλων μας να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.

Η ομάδα την Τετάρτη πρέπει να κερδίσει. Η θέση του κόσμου είναι στην κερκίδα. Ο Παναιτωλικός είναι και θα είναι πάνω από όλα. Την Τετάρτη ενώνουμε τις φωνές μας και σπρώχνουμε την ομάδα στην νίκη από τα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

ΥΓ. Όποιος δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται , να το αντιληφθεί άμεσα ή να πάρει δρόμο!»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X