«Καρφί» Αναστασίου για διαιτησία: «Ελαφρύ σπρώξιμο, ξέραμε πως στο Καραϊσκάκη…»

«Καρφί» Αναστασίου για διαιτησία: «Ελαφρύ σπρώξιμο, ξέραμε πως στο Καραϊσκάκη…»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του… καρφί για τη διαιτησία πέταξε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως το πέναλτι που δόθηκε στους «ερυθρόλευκους» προήλθε από ένα πολύ ελαφρύ σπρώξιμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου

Το σχόλιο του για το παιχνίδι:

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου, όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Σαν τακτική προσέγγιση σταθήκαμε πολύ καλά. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό πεινασμένο, μετά την ήττα της Πέμπτης και θα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ αυτά συμβαίνουν.

Ένα ελαφρύ σπρώξιμο το έδωσε πέναλτι και αυτό ξέραμε πως στο Καραϊσκάκη… Το είπαμε πρέπει να αποφύγουμε τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, ένα κόρνερ, και ένα ακόμη από τον πιο κοντό παίκτη του γηπέδου. Είναι μαγική εικόνα το 4-0. Τα παιδιά παλέψαν, έπαιξαν καλά. Από εύκολα λάθη δεχθήκαμε γκολ».

Για το επερχόμενο ματς με την Λαμία:

«Κάθε ματς είναι σημαντικό. Και το σημερινό ήταν. Θα σταθώ στην προσπάθεια που κάναμε. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε νέος παίκτης. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα και να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια. Θέλουμε δουλειά ακόμα. Πρέπει να μάθουμε γρήγορα από τα λάθη μας, γιατί σε τέτοιες έδρες δεν συγχωρούνται».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X