Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οριστική διακοπή στο Άγιαξ - Φέγενορντ (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οριστική διακοπή στο Άγιαξ - Φέγενορντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ είχε άδοξο τέλος με την ρίψη καπνογόνων από τους οπαδούς των γηπεδούχων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θλιβερά γεγονότα στο Klassieker ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ και οριστική διακοπή!

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ ήταν απογοητευτικός σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 εντός έδρας και στο 55ο λεπτό ήρθε η διακοπή για τρίτη φορά λόγω νέας ρίψης φωτοβολίδων από οπαδούς του, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μην έχει άλλη επιλογή από το άδοξο τέλος του αγώνα.

Αρχικά, η αναμέτρηση σταμάτησε μετά τα δυο γκολ του Σαντιάγκο Χιμένες στο 9′ και στο 18′, με τους οπαδούς του Άγιαξ να πετούν αντικείμενα και μπύρα μέσα στο γήπεδο. Η πρώτη διακοπή διήρκησε 8 λεπτά.

Στη συνέχεια, ο αγώνας συνεχίστηκε και η Φέγενορντ που κυριαρχούσε σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Ιγκόρ Παϊσάο, γεγονός που έφερε το απόλυτος χάος στις κερκίδες, με τους οπαδούς του Άγιαξ να πετούν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο. Η δεύτερη διακοπή διήρκησε 15 λεπτά και παρά τις ένταση των επεισοδίων, ο αγώνας άρχισε ξανά.

Ωστόσο, στο 55′ έπεσαν για δεύτερη φορά φωτοβολίδες και αντικείμενα, μια εξέλιξη που βάσει ολλανδικού κανονισμού σημαίνει αυτόματη οριστική διακοπή, εκτός αν δεν προκύπτει θέμα ασφάλειας. Ο διαιτητής του ντέρμπι ήρθε σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία και τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα να αποφασίσει λίγα λεπτά αργότερα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

 

Οι οπαδοί του Άγιαξ μπήκαν μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο ενώ προκάλεσαν και ζημιές σε χώρους του γηπέδου:

 

Η στιγμή της διακοπής από τον διαιτητή:

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X