Ολυμπιακός-Κηφισιά: Βουτιά από τα παλιά ο Ποντένσε, έδωσε πέναλτι ο Κατοίκος - Άφωνος και στο VAR ο Γκάμαρης!

Ολυμπιακός-Κηφισιά: Βουτιά από τα παλιά ο Ποντένσε, έδωσε πέναλτι ο Κατοίκος - Άφωνος και στο VAR ο Γκάμαρης!
Photo Credits: INTIME

Κλασσικά και... Ολυμπιακά πράγματα για ακόμη μία φορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χρόνια περνάνε, όμως ένα πράγμα μένει αναλλοίωτο, οι «βουτιές» των παικτών του Ολυμπιακού και η ευκολία που οι διαιτητές του δίνουν πέναλτι.

Έτσι, για ακόμη μία Κυριακή από τα… παλιά, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με μία βουτιά του Ντάνιελ Ποντένσε που θυμίζει άλλη εποχή, αλλά και τις Ολυμπιακές… αξίες που ακούμε συχνά-πυκνά από το Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Κατοίκος είδε παράβαση σε μία φάση που ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού πέφτει μόνος του και σε καμία περίπτωση από μαρκάρισμα του Πέιου, ο οποίος είναι πρώην παίκτης μάλιστα των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, ούτε ο Γκάμαρης που βρίσκεται στο VAR φαίνεται να συγκινήθηκε, ώστε να καλέσει τον ρέφερι να ξαναδεί τη φάση.

Έτσι, με αυτή τη φάση που είδαν πέναλτι οι Γκάμαρης-Κατοίκος φαίνεται για ακόμη μία φορά το σπρώξιμο που δέχεται ο Ολυμπιακός από τους αγαπημένους του φίλους με τις σφυρίχτρες, αλλά και πως το bullying που κάνουν οι Πειραιώτες και το σύστημά τους στους Έλληνες διαιτητές πιάνει τόπο!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X