Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (24/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (24/9)

Δύο αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος ολοκληρώνουν την αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεβερκούζεν – Χάιντεχαϊμ (16:30)

Πέρασε άνετα το εμπόδιο της Χάκεν (4-0) στο Γιουρόπα Λιγκ η Λέβερ παίζοντας με 5 αλλαγές. Αήττητη στην Μπουντεσλίγκα. Δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο νέο πρόβλημα για την Μπάγερ. Παρότι είδε το 2-0 της να γίνεται 2-2 παρέμεινε συνεπής στην αξιοποίηση των χώρων δράσης που έβρισκε και επικράτησε δίκαια με 4-2 της Βέρντερ Βρέμης. Δεν απέφυγε τα λάθη αλλά η αντίπαλος έκανε περισσότερα. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα που να αλλάζει τα πλάνα της.
Προγνωστικό στοιχήματος: Παιχνίδι με γκολ, ξεκάθαρα, πάμε με το Over 3,5. Η φόρμα της Λέβερκουζεν και το στιλ της Χάιντενχαϊμ μας δείχνουν τον δρόμο.

Άιντραχτ – Φράιμπουργκ (18:30)

Η Άιντραχτ ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε στο Κόνφερενς Λιγκ με την Αμπερντίν.  Η υψηλή κατοχή μπάλας, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, δεν συνδυάστηκε από δημιουργία ευκαιριών. Από δύο στατικές φάσεις (πέναλτι, κόρνερ) σημείωσε τα γκολ της.Είναι αμφίβολος ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Ρόντε. Από την άλλη η Φράιμπουργκ πέρασε από το Καραϊσκάκη στο Γιουρόπα. Παίζοντας με βασικούς νίκησε με 3-2. Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός αμυντικός χαφ Χέφλερ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X