Ντε Τσέρμπι για ΑΕΚ: «Ο καθένας μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι - Ξαναρχίζουμε το ίδιο πάθος και διάθεση»

Ντε Τσέρμπι για ΑΕΚ: «Ο καθένας μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι - Ξαναρχίζουμε το ίδιο πάθος και διάθεση»
Photo Credits: INTIME

Η ήττα από την ΑΕΚ (2-3) ήταν στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου του τεχνικού της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ενόψει Μπόρνμουθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σύνθημα της επόμενης μέρας έσπευσε να δώσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου o τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στα πολλά ματς που θα κληθεί να δώσει η ομάδα του σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Ευρώπη το επόμενο διάστημα και ήταν ξεκάθαρος.

Κατ’ αρχήν ο Ντε Τσέρμπι παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Η Γουέστ Χαμ πέρυσι ήταν στο (Europa) Conference League και η Λίβερπουλ στο Champions League, αλλά δεν το έχουμε συνηθίσει. . Πρέπει να προσαρμοστούμε, όχι μόνο οι παίκτες αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται μέσα στον σύλλογο, δεν έχουμε τόσες πολλές μέρες για ρεπό. Πρέπει να οργανώσουμε όχι μόνο σε ένα παιχνίδι αλλά σε τρία παιχνίδια».

«Θέλαμε να παίξουμε στο Europa League και τώρα πρέπει να πιεστούμε χωρίς πολλά λόγια. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που παίζουμε στην Ευρώπη όπως κάναμε την Πέμπτη», επισήμανε. «Ο καθένας μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι, αλλά, μετά από μια ήττα, πρέπει να ξαναρχίσουμε με το ίδιο πάθος και διάθεση γιατί θα πρέπει να κερδίσουμε πολλά ακόμη παιχνίδια», υπογράμμισε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X