Γιακουμή στο enwsi.gr: «Να χαμογελάσουμε στο τέλος» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ivanova giakoumiΗ Δήμητρα Γιακουμή ευχήθηκε το 2014 να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τα τμήματα της ΑΕΚ. Στο δικό της κομμάτι που της αναλογεί, για το τμήμα βόλεϊ, η έμπειρη αθλήτρια της Ένωσης μίλησε για ενότητα και φάνηκε αισιόδοξη ότι η ομάδα θα μπορέσει στο τέλος να χαμογελάσει.

«Εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Είναι και δική μου χαρά που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Θα ήθελα να πω σε όλους  καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα γιατί χωρίς υγεία δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Εύχομαι  σε όλα τα τμήματα καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες. Και χαίρομαι πολύ που θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, όπως βρισκόμαστε εδώ  αυτή την νέα σεζόν».

Μια σεζόν στην οποία ο στόχος είναι η ομάδα να μην επιτρέψει στις υπόλοιπες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα;

«Έχουμε ξεκινήσει την σεζόν. Μπήκε η νέα χρονιά που πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερη, γιατί αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που τώρα με την νέα χρονιά έχουμε επανέλθει. Δουλεύουμε σωστά,  κάνουμε την δική μας προσπάθεια και ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε μετά από μια δύσκολη χρονιά. Γιατί θα υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Και επίσης θα ήθελα να δώσω τις ευχές μου στο site. Και να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει και  να είναι δίπλα μας όπως είναι κάθε φορά».

[youtube id=”gfHUv6CdIa4″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X