ΕΠΟ: Ο Σταύρος Μάνταλος αποφασίζει για διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΕΠΟ: Ο Σταύρος Μάνταλος αποφασίζει για διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Μάνταλος είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και αυτός που θα ορίσει άμεσα τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Μάνταλος θα είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει για τον άρχων του αγώνα της ΑΕΚ στην Λεωφόρο, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Παρελθόν από την προεδρία της ΚΕΔ αποτελεί ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (23/9) υπέβαλε την παραίτησή του στην ΕΠΟ.

Λίγο αργότερα η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τον αντικατέστησε προσωρινά ο Σταύρος Μάνταλος, ο οποίος ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και άμεσα θα ορίσει τον διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ τη Δευτέρα (25/09, 21:00).

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε στη δήλωσή του πως την ερχόμενη Τετάρτη θα ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή, κάτι που σημαίνει ότι ο Μάνταλος θα κάνει και τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής που διεξάγεται μεσοβδόμαδα και δεν θα προλάβει να αλλάξει ο αρχιδιαιτητής.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X