Ντέμης: «Το όνομα της Μπράιτον αδικεί τη νίκη της ΑΕΚ - Με Μίλαν και Ρεάλ δεν είχε τέτοια απόδοση»

Ντέμης: «Το όνομα της Μπράιτον αδικεί τη νίκη της ΑΕΚ - Με Μίλαν και Ρεάλ δεν είχε τέτοια απόδοση»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους λόγους που η νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον είναι απ’ αυτές που χαρίζουν νέους οπαδούςστις ομάδες εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play», σημείωσε ότι αποτέλεσμα που πήρε η «Ένωση» αδικείται από το όνομα του αντιπάλου, αφού δεν μένει στο μυαλό όπως μια επικράτηση έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για παράδειγμα, παρόλο που τώρα η Μπράιτον είναι ανώτερη.

Υπογράμμισε λοιπόν τον θαρραλέο τρόπο παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων» και τον χαρακτήρισε επιβεβαίωση της νοοτροπίας νικητή που έχει χτίσει ο Αλμέιδα.

Κάτι που επιτρέπει, όπως τόνισε, στην ΑΕΚ να παίζει στα ίσια απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και ν’ αποσπά το αποτέλεσμα κάνοντας το παιχνίδι της και όχι με «κλεφτοπόλεμο» ή εύνοια της τύχης όπως είχε συμβεί σε άλλες ιστορικές βραδιές σαν τη νίκη επί της Μίλαν ή την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ρεάλ.

Δείτε το απόσπασμα:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X