Αρτέτα: Εκτιμώ πολύ τον Ποστέκογλου

Αρτέτα: Εκτιμώ πολύ τον Ποστέκογλου
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητή της Άρσεναλ στη συνέντευξη Tύπου ενόψει του ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επαίνεσε τον Άγγελο Ποστέκογλου ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, σε δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ (24/9).

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε πως τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Ελληνοαυστραλό συνάδελφό του και πως έχει καταφέρει να αλλάξει αρκετά την ατμόσφαιρα της ομάδας. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την επέκταση συμβολαίου του Μάρτιν Έντεγκααρντ.

«Τον εκτιμώ πολύ ως προπονητή. Ξέρω παίκτες που τον είχαν και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, προφανώς δεν είναι τυχαίο αυτό. Έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα της ομάδας. Αυτή είναι η ομορφιά του πρωταθλήματος, έχουμε κορυφαίους προπονητές και κάθε παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο», τόνισε ο Ισπανός προπονητής για τον συνάδελφό του.

Όσο για το νέο deal του συλλόγου με τον Έντεγκααρντ ως το 2028; «Είναι καλά νέα για τον σύλλογο και για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, το αξίζει πλήρως. Υπάρχουν αρκετά μονοπάτια για να φτάσετε εκεί που θέλετε, το νόημα είναι να βρείτε στο τέλος ένα μέρος στο οποίο θα νιώθετε άνετα, να σας εκτιμάνε και να μπορείτε να δείχνετε το ταλέντο σας. Πιστεύω πως βρήκε αυτό το μέρος ο Έντεγκααρντ. Είναι αγαπητός και σεβαστός από όλους».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X