Οι Μπακς στο παιχνίδι για Χιλντ

Οι Μπακς στο παιχνίδι για Χιλντ
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Μιλγουόκι ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο γκαρντ που είναι στην πόρτα εξόδου από τους Πέισερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπάντι Χιλντ δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ιντιάνα, μιας και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αποτέλεσμα ο παίκτης να είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας και οι Μπακς να δείχνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Αυτό υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος Σαμς Καράνια του «Athletic», αναφέροντας ότι το Μιλγουόκι, οι Μάβερικς, οι Σίξερς και οι Λέικερς είναι ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον πέρυσι και αναμένεται να το κάνουν και φέτος. Ο λόγος; Είναι ομάδες με υψηλές βλέψεις, που έχουν ανάγκη από σουτέρ που θα βάλουν στο πλευρό των σταρ τους.

Το γεγονός βέβαια ότι οι Μπακς είναι στους άμεσα ενδιαφερόμενους δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Δεδομένου ότι το Μιλγουόκι πρέπει να δείξει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι θέλει να είναι ανταγωνιστικό και ο Χιλντ είναι ένας παίκτης με στοιχεία που ψάχνουν οι Μπακς (κοινώς… σουτέρ), ήταν μάλλον αναμενόμενο να συμβεί αυτό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X