Ακυρώθηκε η καταδίκη του Μπόατενγκ, θα δικαστεί εκ νέου για ενδοοικογενειακή βία

Ακυρώθηκε η καταδίκη του Μπόατενγκ, θα δικαστεί εκ νέου για ενδοοικογενειακή βία
Photo Credits: INTIME

Ακυρώθηκε η καταδίκη του Μπόατενγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γερμανική δικαιοσύνη ακύρωσε σήμερα την καταδίκη του Τζερόμ Μπόατενγκ για βία κατά της πρώην συντρόφου του και διέταξε μια νέα διαδικασία για τα ίδια γεγονότα, τα οποία χρονολογούνται από το 2018.

Το ανώτατο δικαστήριο της Βαυαρίας δέχθηκε τα αιτήματα του πρώην διεθνούς Γερμανού ποδοσφαιριστή, της πρώην συντρόφου του και της εισαγγελίας για επανεξέταση της υπόθεσης και ανέτρεψε την καταδίκη του παίκτη σε πρόστιμο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο επιβλήθηκε μετά από έφεση τον Νοέμβριο του 2022. Το ανώτατο δικαστήριο επικαλέστηκε διαδικαστικά λάθη και γι’ αυτό θα διεξαχθεί νέα δίκη, σε δικαστήριο χαμηλότερου βαθμού και ημερομηνία που δεν είναι ακόμη γνωστή.

Ο 35χρονος Μπόατενγκ διώκεται για επίθεση, τραυματισμό και εξύβριση σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Η ποινή, η οποία είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Μπόατενγκ, μειώθηκε κατά τι στην έφεση, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2021 καταδικάστηκε για πρώτη φορά σε πρόστιμο 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την πρώην σύντροφό του, ο παίκτης τη χτύπησε στη διάρκεια διακοπών στην Καραϊβική το 2018, μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Μπόατενγκ πάντα αρνούνταν τις εναντίον του κατηγορίες.

Ο πολύπειρος άσος, ο οποίος το διάστημα 2011-21 αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου, είναι αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα, καθώς αποτέλεσε στο τέλος της περασμένης σεζόν παρελθόν από τη Λιόν. Στη διάρκεια της καριέρας του φόρεσε ακόμη τις φανέλες των Χέρτα Βερολίνου, Αμβούργου και Μάντσεστερ Σίτι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X