Συνεχίζει στη Γκλάντμπαχ ο Ελβέντι έως το 2027

Συνεχίζει στη Γκλάντμπαχ ο Ελβέντι έως το 2027
Photo Credits: INTIME

Η Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε σήμερα (21/09) την πρόωρη επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας της με τον Νίκο Ελβέντι, που έληγε κανονικά το 2024, για άλλα τρία χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Γκλάντμπαχ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Νίκο Ελβέντι, μετά την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2027, όπως αυτή ανακοινώθηκε σήμερα (21/09).

Ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός μετακόμισε στα πουλάρια το καλοκαίρι του 2015, από την Ζυρίχη, για να εξελιχθεί έκτοτε σε βασικότατο στέλεχός της 11άδας τους.

Συγκεκριμένα, ο Ελβέντι μετράει πλέον με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ 232 εμφανίσεις σε επίπεδο Bundesliga, άλλες 18 συμμετοχές στο γερμανικό Κύπελλο, καθώς και 17 ματς στο Champions League συν άλλα πέντε στο Europa League.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του 26χρονου άσου με τη γερμανική ομάδα τελείωνε το προσεχές καλοκαίρι και υπό τον φόβο να χαθεί… τσάμπα, αποφασίστηκε η νέα συμφωνία.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X