Ο σπουδαίος Στέλιος Μανωλάς για Γεωργαμλή: «Ηρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα για τη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)

Ο σπουδαίος Στέλιος Μανωλάς για Γεωργαμλή: «Ηρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα για τη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Μανωλάς κατά την παρουσία του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Συνεργασία Δημοτών" στην οποία ηγείται ο Λύσανδρος Γεωργαμλής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σπουδαίος άσος της ΑΕΚ του παρελθόντος, Στέλιος Μανωλάς συμπορεύεται με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και στην ομιλία του κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του ήταν ξεκάθαρος.

«Ηρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα για τη Νέα Φιλαδέλφεια», είπε μεταξύ άλλων για τον Γεωργαμλή ο σπουδαίος, Στέλιος Μανωλάς.

«Με τον Λύσανδρο μας συνδέει φιλία πολλών δεκαετιών», είπε ο Μανωλάς.

«Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής υπήρξε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά πάνω απ’ όλα ένας εξαίρετος οικογενειάρχης», ανέφερε ακόμη ο Μανωλάς.

«Ο Λύσανδρος έχει αισθήματα, χιούμορ, είναι φιλόδοξος, αποφασιστικός και αποτελεσματικός, πέτυχε ως ποδοσφαιριστής και ως επιχειρηματίας. Ο “Κόκος” ασχολείται με τα κοινά του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας εδώ και 24 χρόνια, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα για τη Νέα Φιλαδέλφεια».

Δείτε το βίντεο:

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X