Μπράιτον - ΑΕΚ: Το ταξίδι της Ένωσης στην Αγγλία και το «καλή τύχη» του κυβερνήτη στους παίκτες κατά την άφιξη στο Λονδίνο (VIDEO)

Μπράιτον - ΑΕΚ: Το ταξίδι της Ένωσης στην Αγγλία και το «καλή τύχη» του κυβερνήτη στους παίκτες κατά την άφιξη στο Λονδίνο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε πλάνα από το ταξίδι της ΑΕΚ στο Μπράιτον και το «καλή τύχη» του κυβερνήτη στους παίκτες κατά την άφιξη της αποστολής στο Λονδίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μπράιτον της Αγγλίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΚ, εν όψει του αποψινού αγώνα με την Μπράιτον για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Η ομάδα ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Λονδίνο και από την αγγλική πρωτεύουσα μετέβη οδικώς στο Μπράιτον, όπου αφίχθη νωρίς το μεσημέρι. Και εκείνο που ξεχώρισε κατά την άφιξη της ομάδας στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας ήταν το «καλή τύχη» του κυβερνήτη του αεροπλάνου, όταν η αποστολή αποχωρούσε από το αεροσκάφος.

Το απόγευμα, πραγματοποίησε υπό καταρρακτώδη βροχή την τελευταία της προπόνηση πριν από το ματς, στο Falmer Stadium.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί για να καταγράψει στιγμές από το ταξίδι, αλλά και την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X