Η ΑΕΚάρα με «πληγές» αλλά ψυχή απόψε στο Μπράιτον στα δύσκολα! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα με «πληγές» αλλά ψυχή απόψε στο Μπράιτον στα δύσκολα! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK πήγε στο Μπράιτον λαβωμένη, χωρίς Βίντα - Μουκουντί, αλλά δηλώνει έτοιμη να παλέψει μέχρις τέλους το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, αν και λαβωμένη, είναι έτοιμη να δηλώσει στο Μπράιτον απόψε (22:o0, Cosmote Sport 6HD, LIVE μετάδοση ENWSI TV) ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Europa League.

H AEK με τον κόσμο στο πλευρό της θα παλέψει για ό,τι καλύτερο μπορεί κόντρα στην Μπράιτον που κατά δήλωση του Ματίας Αλμέιδα «αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα, γνωρίζοντας ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Είναι δεδομένο πως το έργο της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα είναι δύσκολο, ειδικά λόγω των σημαντικών απουσιών στην άμυνα. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στο «Άμεξ» χωρίς το βασικό της αμυντικό δίδυμο, καθώς Βίντα και Μουκουντί αντιμετωπίζουν προβλήματα κι έμειναν στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει καλά από απουσίες και θα προσαρμόσει τα πλάνα του, έχοντας πίστη στο ρόστερ του και το αγωνιστικό του πλάνο.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήγε στο Μπράιτον με σημαντικές απουσίες στην άμυνα, αλλά υπάρχουν και σημαντικές επιστροφές. Ο Αλμέιδα πήρε στην αποστολή και υπολογίζει στους Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ροδόλφο Πισάρο ενώ σε σχέση με την Κυριακή διαθέσιμος είναι και ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο «Pelado» είναι δεδομένο πως θα κάνει διαχείριση και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (21:00, 26/9) στη Λεωφόρο, με τα ερωτηματικά στην ενδεκάδα να είναι πολλά.

Κατ΄αρχήν είναι βέβαιο πως στην άμυνα θα είναι ο Μήτογλου, με το παρτενέρ του να είναι ερωτηματικό. Ο Ματίας Αλμέιδα, λοιπόν, φαίνεται πως θα κάνει αλχημείες στην άμυνα, θέλοντας να καλύψει τις απουσίες, με τον Μήτογλου να έχει παρτενέρ τον Σιμάνσκι ή τον Χατζισαφί. Στο πρώτο σενάριο στα χαφ με τον Γιόνσον θα παίξει ο Γαλανόπουλος, ενώ στο δεύτερο, ο Μοχαμαντί θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αριστερά στα χαφ, Πινέδα ή Τσούμπερ διεκδικούν μια θέση, δεξιά θα αγωνιστεί ο Άμραμπατ και Αραούχο, Πόνσε στην επίθεση, μιας και ο Λιβάι δύσκολα θα ξεκινήσει.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Εικόνα

Το πλάνο της Μπράιτον

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είπε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι των «γλάρων» ενόψει ΑΕΚ.

Ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε την παρουσία του χαφ, Σόλι Μαρτς που δεν έπαιξε με τη Γιουνάιτεντ (1-3), ενώ έδωσε πιθανότητες συμμετοχής τόσο για τον Άνσου Φάτι όσο και για τον Έβαν Φέργκιουσον.

Έτσι βάσει των όσων είπε η πιο πιθανή, ενδεκάδα της Μπράιτον αποτελείται από τους: Βερτμπρούγκεν, Μίλνερ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Εστουπινιάν, Γκρος, Γκίλμουρ, Μαρτς, Φάτι, Φέργκιουσον, Zoάο Πέδρο.

Οι διαιτητές του Μπράιτον-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Τόβερ (Εσθονία)
  • Βοηθοί: Κόιβ, Κλάασεν (Εσθονία)
  • 4ος: Γιάνοβιτς (Εσθονία)
  • VAR: Μουνουέρα (Ισπανία), Φαν Μπούκελ (Ολλανδία)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X