Μήτογλου: «Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, έχουμε μελετήσει την Μπράιτον»

Μήτογλου: «Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, έχουμε μελετήσει την Μπράιτον»
Photo Credits: INTIME

Για το προσεχές ματς της ΑΕΚ στο Μπράιτον κόντρα στην τοπική ομάδα μίλησε ο αμυντικός της Ένωσης, Σίμος Μήτογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK βρίσκεται στο Μπράιτον για την επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League και ο Σίμος Μήτογλου μίλησε αποκλειστικά στο OPAP NEWS για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης (22:00).

Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στον μεγάλο αγώνα και μάλιστα θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές Διοργανώσεις στο «Φάλμερ Στέιντιουμ».

ΟPAP NEWS: Σίμο, πως νιώθεις για το γεγονός ότι η πρώτη σου ευρωπαϊκή συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί σε αγγλικό έδαφος, απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου;

Σίμος ΜήτογλουΕίμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο μου παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα είναι αναμφίβολα ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί όλοι κατάλληλα για αυτό και στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΟPAP NEWS: Πόσο επηρεάζεται η προετοιμασία σας για ένα τέτοιο παιχνίδι, δεδομένου ότι προηγήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ακολουθεί αυτό με τον Παναθηναϊκό;

Σίμος Μήτογλου: Γνωρίζαμε από την προετοιμασία πως θα υπήρχαν εβδομάδες με συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ακόμα κι αν μιλάμε για ντέρμπι σε σχέση με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Εμείς θέλουμε πάντα να πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για αυτό δουλεύουμε.

ΟPAP NEWS: Ξεχωρίζεις κάποιον ποδοσφαιριστή της Μπράιτον;

Σίμος Μήτογλου: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα. Άλλωστε, η Μπράιτον είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει δείξει απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους τι μπορεί να κάνει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε κατά γράμμα τα όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής για να πάρουμε αποτέλεσμα.

ΟPAP NEWS: Θες να δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ που είτε θα παρακολουθήσει από μακριά, είτε θα βρεθεί κοντά στην ομάδα στο Μπράιτον;

Σίμος Μήτογλου: Θέλουμε πάντα την στήριξη του κόσμου μας, είτε μας παρακολουθήσει από κοντά στην Αγγλία είτε από το σπίτι που θα μας δουν από την τηλεόραση. Να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε χαρά.

Πηγή: news.opap.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X