Μπράιτον: Η αποκάλυψη της Premier League στον δρόμο της ΑΕΚ - Όλα τα τελευταία νέα!

Μπράιτον: Τα αγωνιστικά δεδομένα και η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αποκάλυψη της Premier League, Μπράιτον στον δρόμο της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Europa League, όλα τα τελευταία νέα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλήρωση των ομίλων του Europa League δεν φέρθηκε ευνοϊκά για την ΑΕΚ που θα βρει στον δρόμο της την πλέον ισχυρή ομάδα από το 3ο pot. Ναι, είναι η Μπράιτον που συνιστά την αποκάλυψη της Premier League όχι μόνο φέτος, αλλά ήδη και στη σεζόν που διανύουμε.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ζει και αναπνέει για τους αγώνες του Europa League. Έχουν ξεχωριστή σημασία τα έξι ματς στον όμιλο και δη τα τρία εντός με τις ΑΕΚ, Μαρσέιγ και Άγιαξ. Ήδη η πόλη γιορτάζει γι’ αυτά τα παιχνίδια και έχουν διοργανωθεί ακόμη και events τόσο από τη δημοτική Αρχή όσο και από τους επιχειρηματίες.

Στο ερώτημα ποια είναι η Μπράιτον; Κατ’ αρχήν είναι μία ομάδα που στο παλμαρέ της έχει τίτλους μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας, έναν χαμένο τελικό Κυπέλλου το 1983 και ένα αγγλικό Super Cup το μακρινό 1910. Εδρα της είναι το «Falmer Stadium» το οποίο για χορηγικούς λόγους τα τελευταία χρόνια ονομάζεται «American Express Community Stadium» ή εν συντομία «Amex». Η χωρητικότητα αγγίζει τους 31.865 θεατές.

Και πάμε σ’ αυτά που μεσολάβησαν από την κλήρωση.

Για όσους δεν θυμούνται η κλήρωση έγινε πρωτομηνιά. Τι ακολούθησε; Δύο θρίαμβοι για τους «γλάρους» στην Premier League.

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Μπράιτον «καθάρισε» εντός έδρας με 3-1 τους νεόπλουτους της Νιούκαστλ με πρωταγωνιστή τον Έβαν Φέργκιουσον. Ο νεαρός επιθετικός έκανε χατ-τρικ. Στο 70′ το σκορ ήταν 3-0 με τις «καράκαξες» να μειώνουν απλά στα χασομέρια του ματς με τον Γουίλσον.

Και το Σαββατοκύριακο ήρθε ένα «διπλό», το οποίο συζητά όλη η Ευρώπη. Παίζοντας με έξι αλλαγές, παρακαλώ, η Μπράιτον άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» με μπαλάρα. Νίκησε με 3-1 τη Γιουνάιτεντ. Προηγήθηκε στο 20′ με τον Γουέλμπεκ. Ακολούθησε το 2-0 στο 53′ με τον Γκρος για να έρθει ο νεοαποκτηθείς Ζοάο Πέδρο στο 71′ να γράψει το 3-0 με τους «κόκκινους διαβόλους», απλά, να μειώνουν στο 73′.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά. Επισημοποίησε τον δανεισμό του Άνσου Φάτι από την Μπαρτσελόνα, παρέμεινε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης ο Αλσάτε, ενώ παραχώρησε τον επιθετικό, Ζεκίρι που δεν υπολογιζόταν στην βελγική Γκενκ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ρωτήθηκε και για τα πλάνα του εν όψει της μάχης της Πέμπτης. Ο τεχνικός της Μπράιτον τόνισε πως ο Σόλι Μαρτς θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ενώ άφησε πολλές πιθανότητες και για τους Ανσού Φάτι και Έβαν Φέργκιουσον. Ετσι η  πιο πιθανή, ενδεκάδα της Μπράιτον είναι οι: Βερτμπρούγκεν, Μίλνερ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Εστουπινιάν, Γκρος, Γκίλμουρ, Μαρτς, Φάτι, Φέργκιουσον, Zoάο Πέδρο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X