Πολωνία: Ο πρώην προπονητής του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερτζ, διάδοχος του Φερνάντο Σάντος

Πολωνία: Ο πρώην προπονητής του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερτζ, διάδοχος του Φερνάντο Σάντος
Photo Credits: INTIME

Τον άλλοτε προπονητή του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερτζ, επέλεξε η Ομοσπονδία της Πολωνίας για να αναλάβει τα ηνία της εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον άλλοτε προπονητή του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερτζ, επέλεξε η Ομοσπονδία της Πολωνίας για να αναλάβει τα ηνία της εθνικής μετά το «διαζύγιο» με τον Φερνάντο Σάντος.

Στον εκλεκτό που καλείται να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας μετά το τέλος του Φερνάντο Σάντος κατέληξε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας. Ο λόγος για τον 50χρονο, Μίχαλ Πρόμπιερτζ, ο οποίος πριν από τον προβιβασμό του ήταν ο πρώτος προπονητής της U21 των Πολωνών.

Γνωστός στη χώρα μας για το σύντομο πέρασμά του από τον Άρη τη σεζόν 2011-2012, ο Πρόμπιερτζ αναλαμβάνει τα ηνία της Πολωνίας με στόχο να ξεπεράσει τον σκόπελο των προκριματικών και να σφραγίσει την παρουσία της στα τελικά του Euro 2024.

Ούσα πάντως στην τέταρτη θέση του ομίλου της η Πολωνία έχει μπροστά της ένα δύσκολο έργο, με τις Αλβανία, Τσεχία και Μολδαβία να προπορεύονται μετά την μουδιασμένη πορεία των Πολωνών στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Πλέον το μπαλάκι είναι στα χέρια του Πρόμπιερτζ για να αλλάξει τα δεδομένα της πρόκρισης, με την πρόσληψή του στον πάγκο της εθνικής να επιβεβαιώνεται από τον πρόεδρο της πολωνικής Ομοσπονδίας στα social media.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X