Προπονητής εθνικής Ανγκόλας για Ζίνι: «Όσα είδατε, είναι μόνο η αρχή»

Προπονητής εθνικής Ανγκόλας για Ζίνι: «Όσα είδατε, είναι μόνο η αρχή»
Photo Credits: INTIME

Ύμνοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ανγκόλας, Πέδρο Γκονσάλβες για τον άσο της ΑΕΚ, Ζίνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ανγκόλας, Πέδρο Γκονσάλβες εκθείασε τον Ζίνι στο SDNA, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες λεπτομέρειες του χαρακτήρα του. «Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, είμαι βέβαιος πως θα γίνει σημείο αναφοράς».

Ο Ματίας Αλμέιδα διέγνωσε εξ αρχής το ακατέργαστο ταλέντο του Ζίνι με τον Ανγκολέζο επιθετικό να δικαιώνει τον Αργεντινό προπονητή με την απόδοση του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος διεθνής, θεωρείται ήδη σταρ στην πατρίδα του με την ΑΕΚ να καλείται πλέον να διαχειριστεί ένα άκρως συναρπαστικό πρότζεκτ.

Ταχύτητα, φαντασία στο παιχνίδι, εκρηκτικότητα, ήταν κάποια από τα στοιχεία που έδειξε ο Ανγκολέζος διεθνής αγωνιζόμενος από τα άκρα.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ανγκόλας και πρώην διευθυντής των περίφημων ακαδημιών της Σπόρτινγκ, Πέδρο Γκονσάλβες μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από τις πρώτες εμφανίσεις του Ζίνι με την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο ο Αφρικανός επιθετικός είναι μόνο η αρχή!

«Ασφαλώς και παρακολουθώ τις εμφανίσεις του Ζίνι κάθε εβδομάδα. Τον προπονώ από τα 15 του. Είμαι πολύ χαρούμενος για την βελτίωση που παρουσιάζει ως ποδοσφαιριστής. Είναι ένα παιδί προσηλωμένο στους στόχους του με ένα θαυμάσιο προφίλ. Αυτό που βλέπετε είναι μόνο η αρχή».

Ο Πέδρο Γκονσάλβες, ο οποίος οδήγησε την Ανγκόλα στα τελικά του Κόπα Άφρικα, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του επιθετικού της ΑΕΚ, αλλά και στην διαπαιδαγώγηση του.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X