Προβεντέλ: Ο Ιταλός σπίκερ που τρελάθηκε με το αδιανόητο γκολ του τερματοφύλακα της Λάτσιο στο 90+5'

Προβεντέλ: Ο Ιταλός σπίκερ που τρελάθηκε με το αδιανόητο γκολ του τερματοφύλακα της Λάτσιο στο 90+5'
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Προβεντέλ χάρισε έναν ουρανοκατέβατο βαθμό στην Λάτσιο σκοράροντας στο 90+5' κόντρα στην Ατλέτικο με κεφαλιά και τρέλανε τον κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτά που γίνονται στο Champions League δίνουν τροφή για… κινηματογραφικές ταινίες με απίστευτα σενάρια. Τρανή απόδειξη τα όσα έλαβαν χώρα στο φινάλε του αγώνα της Λάτσιο με την Ατλέτικο το βράδυ της Τρίτης για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, με τους Μαδριλένους να κρατούν σφιχτά τη νίκη στα χέρια τους αλλά να βλέπουν το τρίποντο να τους ξεγλιστράει λόγω ενός… τερματοφύλακα.

Ο λόγος για τον Ιβάν Προβεντέλ, ο οποίος προωθήθηκε σε μία απελπισμένη προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο 1-1 και τελικά έγινε ο άνθρωπος της βραδιάς σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αφού συνδέθηκε με τον Λουίς Αλμπέρτο μετά από τη σέντρα ακριβείας του δεύτερου και εκτέλεσε με κεφαλιά τον Όμπλακ στο 90+5′.

Το γκολ του προκάλεσε παροξυσμό στις εξέδρες του «Ολίμπικ», με τους τιφόζι της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι να γίνονται μικρά παιδιά και να πανηγυρίζουν έξαλλα την ισοφάριση, όμως δεν ήταν οι μόνοι που τρελάθηκαν με τον Προβεντέλ.

Μαζί τους έχασε τα μυαλά του, παρασυρόμενος από το συναίνθημα, και ο Στέφανο Μπενεντέτι που περιέγραφε το παιχνίδι για λογαριασμό της ιστοσελίδας «Cittaceleste».
«Απίστευτο! Δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν, τελειώνει το ματς, τρέλα στο Ολίμπικο, Στο 90+5′ η μεγάλη ισοφάριση από τον Προβεντέλ! Εκπληκτικό, εκπληκτικό, εκπληκτικό», είπε μεταξύ άλλων ο σπίκερ, που φυσικά πανηγύρισε με την καρδιά του το γκολ, αγκαλιάζοντας έναν δακρυσμένο φίλο της Λάτσιο που καθόταν δίπλα του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X